Vacature | Stagiaire(s)

| Stagiaire(s) in Noordwijkerhout

Belgium Waffles kraam huren? Een Échte BelevenisEatdutchwaffles kraam huren? Een Échte BelevenisOliebolls kraam huren? Een Échte BelevenisPoffertjesbar huren? Een Échte BelevenisVers gepopte popcorn van PopfunSweetLilly kraam huren? Een Échte Belevenis!TastyTosti unit huren? Een échte belevenisTortillaWraps kraam huren? Een Échte Belevenis

Stagiaire(s) gezocht!

utch Food Concepts biedt uiteenlopende mogelijkheden om binnen ons bedrijf een leerzame en succesvolle stage te lopen. Het hele jaar door, op kantoor en tijdens evenementen.

Dutch Food Concepts is een jong bedrijf, dat volop in beweging is. Vanwege deze grote groei kunnen wij alle handjes goed gebruiken en zijn we op zoek naar derde- of vierdejaarsstudenten (met rijbewijs) die een meewerkstage willen doen, voor minimaal vijf maanden. Klinkt dit nu al goed? Mail je cv en motivatiebrief naar . Als je meer wilt weten, kun je ook eerst even bellen: . En het is natuurlijk leuk om te lezen hoe jouw voorgangers hun stage hebben ervaren.


Ik ruik verse oliebollen om 2021 te vieren!

Derde FD Gazellen award voor Dutch Food Concepts

Noordwijk - Voor het derde jaar op rij heeft het Noordwijkse Dutch Food Concepts een FD Gazellen award gewonnen. Daarmee behoort het bedrijf dat enkele jaren geleden startte met het verkopen van stroopwafels in Amerika wederom tot de groep snelst groeiende bedrijven van Nederland. Eigenaar Joost Kling "Het is een mooie erkenning. Samen met mijn compagnon vind ik vooral het feit dat het elk jaar lukt om door te groeien heel bijzonder.

"

Functie:stagiair
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dutch Food Concepts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. | Stagiaire(s) Dutch Food Concepts 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures