Vacature Accountmanager

Accountmanager in Leiden

Over Bliss

Wie zijn wij?

Wij zijn Bliss. Met liefde en daadkracht helpt Bliss organisaties succesvol te veranderen en innovaties te realiseren. Onze Bliss*ers maken het proces behapbaar en krijgen de handen op elkaar. We geven organisaties, mensen en verandertrajecten de aandacht en liefde die ze nodig hebben. Voor de uitbreiding van ons jonge, snel groeiende team zijn we op zoek naar een accountmanager die onze Homebase komt versterken en onze klanten en consultants faciliteert en ontzorgt.

Bliss is ontstaan vanuit de overtuiging dat het behalen van resultaten en het hebben van plezier hand in hand gaan. Wij geloven dat dit wordt bereikt door het zijn van een engineer van je eigen bestaan: het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen levensgeluk. In lijn met deze filosofie is Bliss ingericht volgens de principes van Holocracy. Onze werkprocessen zijn georganiseerd in zelfsturende cirkels die gericht zijn op het realiseren van output in plaats van traditionele functies, afdelingen en een top-down hiërarchie.

Als accountmanager ligt jouw focus op het managen en verder uitbreiden van onze (bestaande) klanten en het managen van onze Freelancer community. Doordat je de freelancers goed kent weet je verrassende matches te maken.

Wat ga je doen?

Jij bent de schakel tussen de (freelance) consultant en de klant en zorgt dat concrete aanvragen worden ingevuld: welke consultant past bij welke opdracht? Hierin maak jij steeds de beste match, rekening houdend met de behoefte van de klant én de (freelance) consultant. Tijdens dit matchingsproces ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze (freelance) consultant en zorg jij ervoor dat hij of zij precies weet wat er van hem of haar verwacht wordt. Daarnaast beheer en onderhoud je de relatie met onze poule aan freelancers.

Jouw werkzaamheden

 • Je maakt de match tussen de (freelance) consultant en de klant;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt bij het matchingsproces voor de (freelance) consultant;
 • Je monitort opdrachten bij klanten naar tevredenheid en stuurt deze bij waar nodig;
 • Je onderhoudt het contact met de klanten in jouw portfolio;
 • Je ontdekt welke klanten onze diensten het hardst nodig hebben;
 • Je benut commerciële kansen in je eigen netwerk en bij jouw klanten: je komt in contact met nieuwe potentiële opdrachtgevers binnen huidige klanten;
 • Je bedenkt hoe de dienstverlening bij klanten nog beter kan en je voert je goede ideeën ook uit;
 • Je draagt de verantwoordelijkheid voor het verder uitbreiden en warmhouden van onze freelance community.

Jouw profiel

 • Je hebt ervaring met projectmanagement en veranderingen en vindt het leuk om vanuit de inhoud accounts te beheren;
 • Je hebt zelfstartend vermogen en je kan zelfsturend aan de slag gaan;
 • Je werkt wanneer, hoe en waar dat nodig is om resultaat te behalen;
 • Je kunt alles uit een gesprek halen. Je ontdekt de vraag achter de vraag;
 • Je kent het reilen en zeilen van een big corporate én je voelt je als een vis in het water in de chaos van een scale up;
 • Je vindt het leuk om strategisch mee te denken maar staat ook met de voeten in de klei en voert de operationele taken uit.

Wat bieden wij?

 • Marktconform salaris (afhankelijk van je ervaring tussen de €3.750 en €5.250);
 • De mogelijkheid om hard- en soft skills te ontwikkelen bijvoorbeeld in de vorm van coaching, groeidagen en/of het behalen van certificaten.
 • Een geweldig team, doordat we als Bliss*ers de verantwoordelijkheid nemen voor een goede sfeer waarin we het gezellig hebben en elkaar helpen.

Voelt dit voor jou ook als een match? Laat het ons weten en kom onze Homebase versterken!

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer op een manier die bij jou past, bijvoorbeeld met een brief, een filmpje of alleen je CV.

Bliss is ISO-9001 gecertificeerd

Functie:accountmanager
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bliss via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Accountmanager Bliss 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures