Vacature Adoptie Consultant

Adoptie Consultant in Nieuw-Vennep

VERANDERING IS EEN UITDAGING

Als Adoptie Consultant ben jij de sleutelfiguur die het verschil kan maken in de manier waarop onze klanten werken.

Wat ga je doen?

Als Adoptie Consultant met een sterke focus op Microsoft Teams & SharePoint speel je een cruciale rol in verandertrajecten. Je adviseert bedrijven om hen te helpen bij de nieuwe manier werken en zorgt ervoor dat er optimaal gebruik gemaakt wordt van functionaliteiten binnen het Microsoft-platform. Dit doe jij o.a. door workshops, trainingen te geven, maar ook men te overtuigen om het te gebruiken. Men zegt vaak, ‘verandering brengt weerstand’, maar daar ligt dan ook de uitdaging voor jou en daar haal jij voldoening uit.

In deze rol ben je betrokken bij het gehele verandertraject, vanaf het eerste gesprek met onze klanten tot aan de implementatie en nazorg. Je luistert naar de wensen en behoeften van de klant, weet de vertaling te maken en dit ook vast te leggen in een plan.

Team:
Je wordt onderdeel van het Consultancy-team van DUVAK wat bestaat uit verschillende Technische Specialisten.

Wie ben jij?

Wij zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste en communicatieve Consultant die zijn kennis en ervaring kan overbrengen op anderen en altijd op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen. Je bent gedreven om de nieuwste technieken, tools en features te leren en toe te passen in de praktijk. Daarnaast heb je:

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Ruime ervaring in het begeleiden van verandertrajecten en adoptieprocessen binnen organisaties.
 • Kennis en ervaring van Microsoft 365 en de verschillende tools en functionaliteiten.
 • Creativiteit en het vermogen om innovatieve en effectieve adoptiemethoden en -materialen te ontwikkelen.

Sluiten voor jou gevoel niet alle functie-eisen aan? Neem dan alsnog contact met ons op en dan kijken wij samen naar andere mogelijkheden!

Wat krijg jij van ons?

 • Je krijgt een bruto maandsalaris dat past bij jouw kennis en ervaring, tussen de €4.250 – €5.700.
 • Het is mogelijk om 32, 36 of 40 uur per week te werken.
 • Pensioensregeling.
 • 30 vrije dagen.
 • Leaseauto.
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Laptop van de zaak.
 • Dagelijks een gezonde en verzorgde lunch.
 • Pooltafel, race-simulatoren en tafelvoetbal.
 • Meerdere bedrijfsuitjes per jaar.

DUVAK

In een wereld waarin alles maar zo snel en flitsend mogelijk moet, weten wij dicht bij onszelf te blijven. Openheid, samenwerking en vertrouwen in elkaar staan hierin centraal. Wij creëren een huiselijke sfeer binnen het bedrijf en op onze kantoren. Wij geloven erin dat professionals die voor DUVAK kiezen, daarom ook lange tijd DUVAKKER blijven. IT MUST WORK, en zo simpel moet het ook zijn, je wilt immers altijd en overal veilig bij je data en informatie kunnen. Samen met je collega’s zorg je voor te gekke en innovatieve en bewezen IT-oplossingen.Functie:Adoptie Consultant
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4250 – 5700
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DUVAK via recruitment@duvak.nl of 633793175. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Adoptie Consultant DUVAK 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures