Vacature Arts-onderzoeker Infectieziekten

Arts-onderzoeker Infectieziekten in Leiden

Arts-onderzoeker Infectieziekten

max. € 5.504 ,- 36 uur wo bepaalde tijd duur project

Je hebt nog 15 dag(en) om te solliciteren

Ben jij een ambitieuze arts met interesse in klinisch onderzoek? Heb je altijd al willen bijdragen aan baanbrekend onderzoek naar antibiotische behandelopties voor patiënten met een prothese infectie? Zoek je een dynamische rol waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor het includeren van patiënten en het registreren van data, maar ook de kans krijgt om wetenschappelijke artikelen te schrijven en te presenteren op internationale congressen? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Als onderzoeker speel je een cruciale rol in een landelijke gerandomiseerde studie naar antibiotische behandelopties voor patiënten met een prothese infectie. Je belangrijkste verantwoordelijkheden omvatten het includeren van patiënten in de studie en het nauwkeurig registreren van verzamelde data in een centrale database. Daarnaast onderhoud je actief contacten met mede-onderzoekers in diverse onderzoekscentra en werk je nauw samen met de onderzoeksverpleegkundige die betrokken is bij het project. Bovendien krijg je de kans om deze bevindingen te delen via presentaties, inclusief mogelijk deelname aan en presentatie op internationale wetenschappelijke congressen.

Wat neem je mee?

  • Je bent afgestudeerd als arts en nog niet gepromoveerd.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Nieuwsgierigheid, analytische blik en je beschikt over conceptueel denkvermogen.
  • Uitstekende schrijfvaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.
  • Sterke vaardigheden op het gebied van organiseren, coördineren en plannen.
  • De functie vereist een combinatie van zelfstandigheid, uitstekende communicatieve vaardigheden en effectieve teamwerking.

Wat bieden we jou?

Door gezondheid gedreven; dat is onze missie. Dit geldt uiteraard niet alleen voor onze patiënten maar ook voor onze medewerkers. Met Future@Work garanderen wij een plezierige werkomgeving en bieden wij ruimte voor ontwikkeling. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook ben je als medewerker van het LUMC aangesloten bij het ABP pensioenfonds. Dit betekent dat maar liefst 70% van je pensioenpremie betaald wordt door het LUMC en je daardoor netto meer salaris over houdt. Wel zo fijn!

Waar ga je werken?

Het onderzoek wordt uitgevoerd vanuit de afdeling Infectieziekten van het LUMC. De afdeling heeft onder andere als doel de kwaliteit van zorg te verbeteren en het juiste gebruik van antibiotica te bevorderen, niet alleen binnen het LUMC, maar ook op regionaal en landelijk niveau. Je staat onder directe begeleiding van een gepromoveerde . De afdeling werkt nauw samen met de afdeling Orthopedie en Medische Microbiologie.

Waar staan wij voor?

Onze gezondheid is van onschatbare waarde. Meer dan in enig ander beroep, kun je in de gezondheidszorg de hele diversiteit in de mensheid in de volle breedte waarderen. Het LUMC, als academisch medisch centrum, omarmt die diversiteit volledig! Wij streven naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en (internationaal) onderzoek. Wij willen een creatieve en inspirerende werkplek zijn. Het is van essentieel belang dat iedereen zich thuis, veilig en erkend voelt. Daarom was het LUMC dan ook het eerste academisch medisch centrum dat partner werd bij Workplace Pride . Ons actieve netwerk, LUMC Pride, zet zich in voor optimale inclusiviteit en diversiteit binnen onze organisatie. Ongeacht herkomst, geslacht, uiterlijk, leeftijd, identiteit, geaardheid of geloof, ben je een waardevol onderdeel van onze organisatie. Samen zijn wij LUMC.

  • Als arts-onderzoeker bedraagt je salaris minimaal € 3.493,- ,- en maximaal € 5.504,- (schaal 10, CAO UMC). Deze bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Links

protheseinfectie

Contact

Dr. , afdeling InfectieziektenFunctie:arts onderzoeker infectieziekten
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3493 – 5504
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met LUMC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Arts-onderzoeker Infectieziekten LUMC 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures