Vacature Assemblage medewerker

Assemblage medewerker in Leiden

Functieomschrijving

Kom jij wel is in de bouwmarkt en ken jij die verfmeng-machines? Wil jij o.a. die machines assembleren?

Wat bieden wij jou
  • Salaris € 2500,- tot € 3500,- a.d.h.v. ervaring
  • Uitzicht op vast contract!!
  • 8,33 % vakantiegeld
Wie ben jij

Ben jij een technisch onderlegde teamspeler met een scherp oog voor detail? Als assemblagemedewerker voor mixers en dispensers krijg je de kans om je vaardigheden te benutten in het nauwkeurig assembleren en testen van deze essentiële apparaten voor diverse industrieën

  • Kennis van gereedschappen en deze ook kunnen gebruiken
Wat ga je doen

Als assemblagemedewerker voor mixers en dispensers ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig assembleren van deze apparaten volgens technische tekeningen en specificaties. Je hebt de mogelijkheid om sub-assemblages uit te voeren of zelfstandig hele machines te assembleren, afhankelijk van je ervaring en vaardigheden.

  • Assembleren volgens Technische Tekeningen: Je leest en interpreteert technische tekeningen om de verschillende onderdelen correct te assembleren en te monteren.
  • Sub-assemblage of Volledige Machine: Afhankelijk van de taakverdeling binnen het team, voer je sub-assemblages uit of assembleer je zelfstandig hele machines van begin tot eind.
  • Kwaliteitscontrole: Na de assemblage voer je tests uit om ervoor te zorgen dat de machines correct functioneren en voldoen aan de kwaliteitsnormen.
  • Probleemoplossing: Indien nodig identificeer je problemen tijdens de assemblage en zoek je naar oplossingen om deze op een efficiënte manier op te lossen.
Waar ga je werken

Bij ons draait alles om het assembleren van verfmeng-machines en dispensers. We zijn experts in ons vak en leveren hoogwaardige machines die perfect passen bij de behoeften van onze klanten in de verfindustrie.

Sollicitatie

Wil je ontdekken welke deuren wij voor jou kunnen openen? Zet de eerste stap en solliciteer nu! Wij kunnen niet wachten om je persoonlijk te ontmoeten op ons kantoor in Zaandam, Alkmaar en Hoorn. Het avontuur wacht, dus waar wacht je nog op? Voor vragen zijn wij te bereiken op: 06-57 24 22 71

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:assemblagemedewerker metaal, elektro
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via maaknw@tempo-team.nl of 06 57 24 22 71. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Assemblage medewerker Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures