Vacature Assistent Monteur

Assistent Monteur in Alphen aan den Rijn

Assistent monteur

Wij zoeken een assistent monteur

Ben jij technisch ingesteld en wil jij graag een vak leren in de elektrotechniek? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou als assistent monteur bij ETB Hogenes, het gezelligste elektrotechnisch bedrijf van Alphen!

Als assistent monteur ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de ervaren monteurs bij het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Je gaat samen met de ervaren monteurs op pad met een volledig ingerichte werkbus, waarin je al het benodigde gereedschap en materiaal hebt.

Binnen deze baan krijg je de kans om het vak te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt begeleiding van ervaren monteurs en hebt de mogelijkheid om interne opleidingen te volgen. Je leert de basisprincipes van elektrotechniek en ontwikkelt de vaardigheden om problemen op te lossen en storingen te verhelpen.

Als assistent monteur bij ETB Hogenes ben jij een belangrijke schakel in het team en draag jij bij aan een uitstekende service en klanttevredenheid. Je bent leergierig, representatief en hebt een klantgerichte instelling.

Kortom, ben jij technisch ingesteld, wil jij graag een vak leren in de elektrotechniek en zoek jij een uitdagende baan als assistent monteur?

Wat bieden wij jou?

✅ Aantrekkelijk, onderhandelbaar salaris (€2000 t/m €2500)
✅ Training en opleidingsmogelijkheden
✅ Veel doorgroeimogelijkheden en begeleiding
✅ Wil jij onderdeel worden van een leuk team met leuke uitjes?

Bij ETB Hogenes bieden we jou niet alleen een goed salaris en baanzekerheid in een gezond bedrijf, maar ook een gezellige werksfeer en mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf. We waarderen onze medewerkers en investeren in hun ontwikkeling en groei.

Dus, ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als assistent monteur bij het leukste elektrotechnisch bedrijf in de regio? Solliciteer dan nu bij ETB Hogenes en wordt onderdeel van ons gezellige en professionele team!

Wat kan je van ons verwachten

Bij ETB Hogenes bieden wij jou als assistent monteur een uitdagende en leerzame werkomgeving. Je krijgt de kans om het vak te leren van ervaren monteurs en jezelf verder te ontwikkelen.

We voorzien jou van een kledingpakket voor zowel de zomer als de winter, zodat je altijd passend gekleed bent voor het werk.

Je komt te werken in een gezellig en informeel team van circa 30 collega's, van jong tot oud en man & vrouw. Bij ETB Hogenes heerst een open en platte organisatiecultuur, waarbij persoonlijk contact en betrokkenheid centraal staan.

Als assistent monteur krijg je de kans om mee te denken over de werkzaamheden en processen en kan je jouw ideeën en suggesties aandragen. We bieden je volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien via opleidingen en cursussen. Ook specialisatie is mogelijk.

We voorzien jou van een telefoon en tablet, waarvan het gebruik ook voor privédoeleinden mogelijk is. Door het werken op verschillende locaties bieden we veel afwisseling in het werk.

Kortom, bij ETB Hogenes krijg je als assistent monteur de kans om het vak te leren, jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met een groeiend en innovatief bedrijf.

Het zou geweldig zijn als je als assistent monteur:

  • Affiniteit hebt met elektrotechniek en technisch inzicht hebt
  • Betrouwbaar en representatief bent
  • 32 tot 40 uur per week wilt werken (en/of combinatie leren werken)

Als jij jezelf hierin herkent, dan komen we graag met jou in contact! Heb je nog niet de vereiste ervaring, maar wel interesse in de functie van assistent monteur? Wij bellen je dan snel op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Vragen of twijfel je nog?

Wat kan ik verwachten als ik mijn telefoonnummer achter laat?

Als je je telefoonnummer achterlaat bij ETB Hogenes, dan kunnen we contact met je opnemen om meer informatie te geven over de openstaande vacatures of om een kennismakingsgesprek in te plannen. We zullen je nummer uiteraard vertrouwelijk behandelen en niet delen met derden zonder jouw toestemming.

Kortom, als je je telefoonnummer achterlaat bij ETB Hogenes, dan kun je een gesprek verwachten met een van onze medewerkers om te kijken hoe wij bij elkaar passen.

Wat doen jullie als het niet klikt?

Bij ETB Hogenes begrijpen we dat het een belangrijke beslissing is om van baan te veranderen en dat het soms kan voorkomen dat het niet klikt tussen een jou en onze medewerkens en bedrijf. Mocht dit het geval zijn, dan zullen we samen met jou bespreken wat de beste oplossing is.

Een eerste gesprek kan zo een geweldige manier zijn om kennis te maken met ons bedrijf en de mogelijkheden te bespreken. Hierdoor kun je een beter beeld krijgen van wat wij bieden en of we bij elkaar passen. En als het na het eerste gesprek toch niet blijkt te klikken, dan is dat helemaal geen probleem. We staan altijd open voor een eerlijke en transparante communicatie en zullen er alles aan doen om een oplossing te vinden die voor iedereen het beste is.

Krijg ik een vast contract?

Bij ETB Hogenes vinden we het belangrijk om te investeren in onze medewerkers en te streven naar langdurige samenwerkingen. Daarom bieden we in de meeste gevallen een vast contract aan na een proefperiode.

Daarnaast bieden we bij ETB Hogenes de mogelijkheid om een dagje mee te lopen voordat je bij ons aan de slag gaat. Zo kun je kennismaken met ons bedrijf, onze collega's en de werkzaamheden die je zult uitvoeren. Op deze manier kun je ervaren of de functie en de werkomgeving echt bij jou passen voordat je een definitieve beslissing neemt. Het is een geweldige manier om te ontdekken of werken bij ETB Hogenes de juiste keuze is voor jou.

Welke opleiding en / of ervaring heb ik nodig?

Welke opleiding en/of ervaring je nodig hebt, hangt af van de specifieke functie waar je naar solliciteert. Over het algemeen vragen we bij ETB Hogenes om een afgeronde opleiding op het gebied van elektrotechniek, zoals minimaal een mbo-diploma. Daarnaast is werkervaring als elektromonteur of in de elektrotechniek een pre.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers blijven leren en zichzelf ontwikkelen. Daarom bieden we ook mogelijkheden voor opleidingen en trainingen, zodat je je kennis en vaardigheden kunt blijven vergroten.

Moet ik een CV en motivatiebrief schrijven?

Bij ETB Hogenes vragen we meestal niet direct om een CV en motivatiebrief als onderdeel van de sollicitatieprocedure. We starten graag met je leren kennen via een telefonisch gesprek.

Als je een CV en motivatiebrief klaar hebt liggen die je ons graag wilt sturen mag dat natuurlijk altijd.

SOLLICITEREN?

Heb je vragen over de functie? Stuur deze dan naar op . Of bel Robert opFunctie:assistent monteur
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 2000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met M. Hogenes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Assistent Monteur M. Hogenes 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures