Vacature Assistent Store Manager

Assistent Store Manager in Hoofddorp

Vacancy overview

Which job are you looking for?

About Nelson Internships Your career

0

English

Netherlands

English

()

Go back

Marktlaan 146a - Hoofddorp

32 - 38 hours

Filiaalmanagement

Word jij onze nieuwe ?


is één van de grootste footwear brands in de wereld. En is niet alleen leider op het gebied van lifestyle en performance-schoenen, maar ook kleding is verkrijgbaar in meer dan 170 landen over de hele wereld.

Als zorg je voor een geweldige winkelbeleving voor onze klanten! Je zet jouw servicegerichtheid in om klanten te helpen en te voorzien van advies. Je zorgt voor een optimale commerciële winkelpresentatie en samen met de Store Manager motiveer je jouw team en creëer je een goede werksfeer. Jij monitort de voortgang van het filiaal, signaleert problemen en lost deze op. Als de Store Manager afwezig is, ben jij eindverantwoordelijk en neem je zijn of haar taken over.

Omdat onderdeel is van Nelson Schoenen maak je onderdeel uit van de Nelson family. Je bent onderdeel van een gedreven en gezellig team in een groeiend en succesvol familiebedrijf waarbij eigen initiatief en ondernemerschap centraal staat. Daar horen natuurlijk mooie arbeidsvoorwaarden bij. Zo krijg je zelfs een gratis paar schoenen naar keuze!

Verder biedt Nelson jou..

  • € 15,- korting op jouw sportschoolabonnement elke maand;
  • 20% personeelskorting op onze gehele collectie;
  • 2x per jaar 40% korting op de gehele collectie tijdens de familiekoopavond;
  • Korting op ziektekostenverzekering;
  • Pensioenopbouw;
  • Ruime openingstijden, dus veel mogelijkheden om te werken;

Jij bent iemand die..

Minimaal een MBO -werk- en -denkniveau heeft; Potentie heeft om een team te leiden en ontwikkelen; Graag in teamverband werkt; Gedreven en doel- en resultaatgericht is; Communicatief sterk is en makkelijk contact legt; Van aanpakken houdt en flexibel inzetbaar is;Functie:assistent store manager
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nelson Schoenen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Assistent Store Manager Nelson Schoenen 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures