Vacature Assistent Teamleider Schoonmaak / Facilitaire Dienst

Assistent Teamleider Schoonmaak / Facilitaire Dienst in Voorhout

Provalu is op zoek naar een

Assistent Teamleider Schoonmaak / Facilitaire Dienst

36 uur per week

Veel opdrachtgevers in de Kust-, Duin- en Bollenstreek weten Provalu meer en meer te vinden en te waarderen voor het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden. De schoonmaakunit is onlangs samengevoegd met de receptie en het bedrijfsrestaurant. Binnen de unit leren onze medewerkers zowel werknemers-, schoonmaak-, receptie- als horecavaardigheden; een mooie manier van werken waarin iedereen zich op eigen tempo kan ontwikkelen. 

Begeleid jij graag mensen in hun ontwikkeling, zodat zij de afstand tot de arbeidsmarkt kunnen overbruggen? Werk jij graag samen met andere (assistent) Teamleiders binnen een team dat van aanpakken weet en steek je ook zelf graag de handen uit te mouwen als het werk daarom vraagt? Dan zoeken we jou!

Provalu, dat zijn wij

Wij zijn Provalu; hét werk- en ontwikkelbedrijf in de Kust-, Duin- en Bollenstreek. Wij maken in opdracht van de zeven bijbehorende gemeenten de waarde van werk mogelijk voor mensen met een (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat ga je doen?

Als assistent Teamleider stuur je de interne schoonmaak, receptie en het bedrijfsrestaurant aan. Met name voor de receptie en het bedrijfsrestaurant liggen er uitdagingen; zoals het opzetten én uitvoering geven aan de leerlijnen waarmee mensen kunnen uitstromen naar regulier werk. Jij levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze medewerkers, maar ook aan de samenwerking tussen genoemde bedrijfsonderdelen. Met je directe collega's vind je oplossingen voor alledaagse problemen zoals vervanging bij verlof of ziekte, maar ook ten aanzien van praktische zaken zoals het bestellen van werkbenodigdheden en bedrijfskleding. Je onderhoudt daarnaast contact met de interne en externe opdrachtgevers (klanten).

Wat vragen wij van jou?

 • een werk- en denkniveau op mbo4-niveau is vereist (wij denken aan een opleiding Social Work of Facilitaire Dienstverlening);
 • organisatorische kwaliteiten en ervaring met coachend leidinggeven;
 • een positieve instelling en echte teamplayer;
 • rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

 • Een flexibele, zelfstandige en gevarieerde functie waarbij je dagelijks met afwisselende situaties te maken krijgt, binnen een bedrijf waar een informele werksfeer heerst; we werken in een open, toegankelijke, stimulerende en mensgerichte sfeer.
 • Salaris op basis van 36-uur in schaal 5 van de Cao SGO (minimaal € 2.288,- tot maximaal € 3.327,-).
 • Ook jouw eigen ontwikkeling vinden wij belangrijk. Zo krijg je toegang tot het online trainingsplatform Goodhabitz en heb je een jaarlijks opleidingsbudget € 900,-, wat je kunt opbouwen tot maximaal € 2.700,-. Daarnaast worden er vanuit de organisatie allerlei workshops en trainingen aangeboden.
 • 8,25% eindejaarsuitkering.
 • 5 weken vakantie per jaar.
 • Pensioenregeling.
 • Een jaarcontract met de intentie om een langdurige arbeidsrelatie aan te gaan.

Solliciteren?

Als je interesse hebt in deze functie kun je via onze sollicitatiebutton solliciteren. Heb je vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Angelique van der Veld (Unit Manager). Zij is bereikbaar via angelique.vd.veld@provalu.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Functie:Assistent Teamleider Schoonmaak / Facilitaire Dienst
Startdatum:10-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2288 – 3327
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ProValu NV via angelique.vd.veld@provalu.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.provalu.nl.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Assistent Teamleider Schoonmaak / Facilitaire Dienst ProValu NV 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures