Vacature Bakker

Bakker in Noordwijk Zh

Werken in de bakkerswinkel is hartstikke leuk! Binnen komt de geur van versgebakken brood je tegemoet. 's Ochtends begin je met het optimaal presenteren van al het brood en gebak dat de bakkers die nacht gemaakt hebben. Als je winkel klaar is draai je de deur van het slot en start de verkoop van al die heerlijke producten. De klanten komen af en aan en in de tussentijd bak je verse broodjes, croissants, gevulde koeken, saucijzenbroodjes etc. zodat je de hele tijd verse producten hebt om te verkopen. Je bouwt een band op met de klanten en hebt een belangrijke rol als adviseur over alle specialiteiten. Werken bij de bakker is gevarieerd en nooit saai. Samen met je collega's bij jij het gezicht van de winkel. Kom jij ons team versterken?

We hebben de volgende vacatures:

  • Een bedrijfsleider voor onze winkel aan de hoofdstraat in Noordwijk
  • Broodbakker/medewerker broodbakkerij
  • Full time chauffeur en een Part time chauffeur voor de Zaterdag en evt. wat uurtjes door de week
  • (Assistent) bedrijfsleider/ 1ste verkoper
Op zoek naar een leuke bijbaan of wil je werken als oproepkracht?

Een bedrijfsleider voor onze winkel aan de hoofdstraat in Noordwijk

Voor onze winkel aan de Hoofdstraat 66 in Noordwijk hebben we een vacature voor bedrijfsleider. Deze drukke winkel in de hoofdstraat van Noordwijk heeft een belangrijke lokale en toeristische functie. We bieden je een afwisselende baan waarbij je sturing geeft aan de winkel, de klanten helpt maar ook veel producten afbakt en belegde broodjes klaarmaakt. We zijn op zoek naar een collega met goede sociale vaardigheden die van aanpakken weet en een team goed kan aansturen.

Heb je interesse in een baan met doorgroeimogelijkheid? Ben je op zoek naar een leuke werkplek en een afwisselende baan.

Broodbakker/medewerker broodbakkerij

Voor onze winkels en horecaklanten maken wij een uitgebreid ambachtelijk assortiment broodproducten en natuurlijk onze specialiteit; het Katwijks Desem broodassortiment. Door de toenemende vraag naar onze producten zijn wij op zoek naar een broodbakker die ons team komt versterken. Wil jij op ambachtelijke wijze echt authentieke broodvariaties maken dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Full time chauffeur en een Part-time chauffeur voor de Zaterdag en evt. wat uurtjes door de week

Full-time: Om al onze klanten van vers brood te voorzien in de ochtend hebben wij een vacature voor een chauffeur/bakkerij medewerker. Na het bezorgen van de orders help je mee in de bakkerij. Een leuke afwisselende baan met veel klantcontact en gezellig werk met de collega's in de bakkerij.

Voor het bevoorraden van onze winkels en het beleveren van onze zakelijke klanten zijn wij op zoek naar een bezorger. De werkzaamheden omvatten het inpakken, klaarzetten en bezorgen van onze brood- en banketspecialiteiten. Je begint wat vroeger in de ochtend, maar dan ben je ook weer bijtijds klaar. Zie jij er niet tegenop om vroeg op te staan en flink wat kratten brood te bezorgen dan nodigen we je uit te solliciteren.

Keyserswey 23, 2201 CW Noordwijk : dhr. ,
Mail: Je kan ook het onderstaande contactformulier invullen, dan nemen wij contact met je op.

(Assistent) bedrijfsleider/ 1ste verkoper

We werken aan verdere professionalisering van onze organisatie. Daarbij hoort ook dat onze bedrijfsleiders collega's hebben die hun taken kunnen overnemen. Tevens biedt de functie assistent bedrijfsleider de mogelijkheid om door te groeien naar bedrijfsleider.

Heb je interesse in een baan met doorgroeimogelijkheid? Ben je op zoek naar een leuke werkplek en een afwisselende baan.

Op zoek naar een leuke bijbaan of wil je werken als oproepkracht?

Ben je op zoek naar een leuke baan naast je opleiding? Zoek je een flexibele baan als oproepkracht? Wij hebben vacatures voor de zaterdag en vacatures voor een paar dagdelen per week al dan niet op oproepbasis. Spreekt flexibiliteit in het aantal uren je aan of heb je liever de zekerheid van een vast aantal uren per week, we bespreken graag de mogelijkheden met je. Wil je meer informatie neem dan contact op.

Wat bieden wij?

  • Elke dag starten met de geur van vers brood;
  • Een dynamische werkomgeving waar elke dag in het teken van gastvrijheid staat;
  • Een salaris passend bij je verantwoordelijkheden.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct door te klikken op de knop "solliciteren" onderaan deze pagina.Functie:bakker
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bakkerij Visser via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. Bakker Bakkerij Visser 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures