Vacature Basispsycholoog Poli Volwassenen

Basispsycholoog Poli Volwassenen in Voorhout

GGZ Rivierduinen logo

Basispsycholoog poli volwassenen

 • Voorhout
€ 3.541 - € 5.335 per maand Polikliniek volwassenen 24-36 uur, psychologen

Vacature details Solliciteer

Welke uitdaging ga je aan?

Ben jij die betrokken, stressbestendige en mensgerichte basispsycholoog die graag zelfstandig werkt, overzicht weet te behouden én cliënten verder wil helpen in hun zelfredzaamheid? Doe je dit graag in een hecht en gezellig team? Voor ons team in Voorhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega!


Welke uitdaging ga je aan?

Samen met jouw multidisciplinair team, je professionaliteit en je inhoudelijke expertise sta je voor goede zorg voor onze patiënten. Als basispsycholoog bij de polikliniek Voorhout verricht je intakes en geef je vorm aan poliklinische individuele- en groepsbehandelingen van patiënten met onder andere stemmings-, angst- en somatoforme stoornissen, trauma, persoonlijkheidsproblematiek en andere psychiatrische problematiek.

Iedere cliënt is uniek, dus ook iedere behandeling is anders. Behandelen doe je onder eindverantwoordelijkheid van een BIG geregistreerde collega. Je zult veel CGT en traumabehandeling geven. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinaire overleggen.

Het doen van psychodiagnostisch onderzoek, onder supervisie, kan ook tot je taken behoren.

GGZ Rivierduinen behandelt cliënten vanuit een breed aanbod aan psychologische methodieken en therapievormen. Om ons zorgaanbod blijvend te verbeteren denk je actief mee de verdere ontwikkeling van de verschillende behandelmethoden.


Wie ben jij?


Om de functie van basispsycholoog goed uit te kunnen voeren ben je nieuwsgierig, leergierig en enthousiast om nieuwe dingen te leren. Ook ben je flexibel, innovatief en pro actief in het vergaren van kennis, vragen van expertise van anderen en in het meedoen en -denken in een team. Verder beschik je over:

 • Je beschikt over een universitair diploma psychologie en een LOGO verklaring;
 • Je hebt aantoonbaar ervaring in het toepassen van verschillende therapeutische technieken, zoals CGT en/of EMDR en het voeren van behandelgesprekken;
 • Je hebt ervaring (of wil ervaring opdoen) met psychodiagnostiek, zoals het afnemen van DIVA en SCID.

Waar ga je werken?

Op de polikliniek volwassenen krijg je te maken met een uniek en complex werkterrein. We bieden op onze generalistische poli behandeling aan cliënten met een breed scala aan (comorbide) psychiatrische problematiek.

Ons team in Voorhout bestaat uit verschillende hulpverleners: psychiaters, psychiatrisch verpleegkundige, basis-/gz psychologen, GGZ-agoog, verpleegkundig specialisten, arts-assistenten. Daarnaast zijn er ook een aantal opleidingsplekken voor diverse disciplines, waardoor er een veilig leerklimaat aanwezig is. Het uitgangspunt van het team is om door middel van onze behandelingen samen met de cliënt te werken aan de weg naar herstel en de cliënt de regie over zijn/haar leven te laten behouden. We zijn een betrokken team waar samenwerking centraal staat, de deur staat voor elkaar open en er is ruimte en enthousiasme om jouw kwaliteiten en interesses te ontwikkelen. We zijn behulpzaam en betrokken naar elkaar en hebben wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 32 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen);
 • Een maandelijkse beloning tussen de €3.541,- en €5.335,- bruto (FWG 60) op basis van een 36 urige-werkweek);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantieuren;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .


GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:basispsycholoog poli volwassenen
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3541 – 5335
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Rivierduinen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Basispsycholoog Poli Volwassenen Stichting Rivierduinen 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures