Vacature Begeleider Kind en Jeugd

Begeleider Kind en Jeugd in Rijnsburg

Begeleider Kind en Jeugd

Lijkt het jou leuk om kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 t/m 25 jaar met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking te begeleiden? Sommige jongeren hebben een intensieve begeleidingsvraag, anderen een intensieve verzorgingsvraag door een meervoudige beperking en er kan sprake zijn van autisme. ADL komt op dagelijkse basis voor.

Wie ga jij helpen?

Op deze nieuwe locatie in Rijnsburg wonen kinderen/jongeren niet permanent, maar parttime (om de week). Er zijn 6 plaatsen waar 12 kinderen/jongeren gebruik van kunnen maken. Wij werken vanuit de driehoekskunde: samen met de jongere, ouder(s) of verwant(en) en de multidisciplinaire collega's gaan we voor het aanleren of vergroten van de competenties, zodat de jongere een zo zelfstandig mogelijk bestaan kan opbouwen. De inzet en motivatie om meer te bereiken is hoog.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe ga je helpen?

Je begeleidt kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 t/m 25 jaar met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking. Sommige jongeren hebben een intensieve begeleidingsvraag, anderen een intensieve verzorgingsvraag door een meervoudige beperking en er kan sprake zijn van autisme. ADL komt op dagelijkse basis voor.

Naast de persoonlijke begeleiding is de groepsdynamiek ook heel belangrijk voor het kind/de jongere. We werken competentiegericht met name vanuit de methoden: 'Geef me de Vijf' en 'Op Eigen Benen'. Samen nemen we stappen vooruit en soms even terug. Je ziet waar de kansen van de kinderen en jongeren liggen om zich verder te ontwikkelen.

Dit ben jij

Begeleiden is jouw talent. Je hebt een afgeronde zorg- of mensgerichte opleiding op minimaal mbo-niveau 3.

Slaapdiensten zijn geen probleem voor jou want ze komen voor, net als weekenddiensten. Op deze locatie heb je 2 weekenden achter elkaar weekenddienst en dan 2 weekenden vrij. Overige diensten zijn van 15.00-21.00, van 15.00-23.00 en van 7.00-15.00 uur.

Kortom : een uitdagende, flexibele en verantwoordelijke parttime baan, waarbij jouw verzorgende en agogische kennis en talenten aan de orde komen.

Dit bieden wij

  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2047 euro en 3198 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze . Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Bel, app of mail met () op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Functie:begeleider kind & jeugd
Startdatum:29-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2047 – 3198
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. Begeleider Kind en Jeugd ’s Heeren Loo Zorggroep 29-09-2023

Bekijk ook andere vacatures