Vacature Beginnend Assistent Accountant

Beginnend Assistent Accountant in Rijnsburg

Denunciar

Ben jij (bijna) in het bezit van een HAVO- of VWO-diploma en zoek je een uitdagende job? Kom dan per direct ons enthousiaste team versterken en wij stomen jou klaar tot accountant! Mail je motivatie aan en voor meer informatie kun je contact opnemen met op telefoonnummer .

• 0 gostou • 384 visualizações

Ben jij (bijna) in het bezit van een HAVO- of VWO-diploma en zoek je een uitdagende job? Kom dan per direct ons enthousiaste team versterken en wij stomen jou klaar tot accountant! Mail je motivatie aan en voor meer informatie kun je contact opnemen met op telefoonnummer .

1 de 1

Oegstgeesterweg 199 | 2231 AT RIJNSBURG Telefoon | www.vanwezelacc.nl Partners met visie Beginnend assistent accountant Ben jij (bijna) in het bezit van een HAVO of VWO diploma en zoek je een nieuwe uitdaging? Kom dan per direct ons enthousiaste team versterken! Met een betaalde opleiding, een marktconform salaris en onder professionele be geleiding stomen wij jou klaar voor het accountancyvak. Herken jij je in onze onderscheidende aanpak, maak dan werk van je talent en reageer vandaag nog! Motiveer waarom je bij onze organisatie aan de slag wilt en mail dit samen met jouw gegevens naar : of bel voor meer informatie: Geslaagd! En nu door... Van Wezel accountants en adviseurs is een toonaangevende accountantsorganisatie in de duin en bollenstreek. Zelfs met onze 40 jaar ervaring, blijven wij bijzonder jong en energiek! Met passie, betrokkenheid en gedrevenheid bedienen wij onze cliënten. Hierbij staat de ondernemer centraal. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van online dienstverlening en kunnen onze cliënten hierdoor optimaal bedienen met de techniek van nu. Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde:

Werken met en voor VanNoord

R065 0412 Hob Limburg ZuidR065 0412 Hob Limburg Zuid

Mais de Richard van Duijn

Onderwerp of lijdend voorwerp?Onderwerp of lijdend voorwerp?

  • 1. Oegstgeesterweg 199 | 2231 AT RIJNSBURG Telefoon | www.vanwezelacc.nl Partners met visie Beginnend assistent-accountant Ben jij (bijna) in het bezit van een HAVO- of VWO-diploma en zoek je een nieuwe uitdaging? Kom dan per direct ons enthousiaste team versterken! Met een betaalde opleiding, een marktconform salaris en onder professionele be- geleiding stomen wij jou klaar voor het accountancyvak. Herken jij je in onze onderscheidende aanpak, maak dan werk van je talent en reageer vandaag nog! Motiveer waarom je bij onze organisatie aan de slag wilt en mail dit samen met jouw gegevens naar : of bel voor meer informatie: Geslaagd! En nu door... Van Wezel accountants en adviseurs is een toonaangevende accountantsorganisatie in de duin- en bollenstreek. Zelfs met onze 40 jaar ervaring, blijven wij bijzonder jong en energiek! Met passie, betrokkenheid en gedrevenheid bedienen wij onze cliënten. Hierbij staat de ondernemer centraal. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van online-dienstverlening en kunnen onze cliënten hierdoor optimaal bedienen met de techniek van nu. Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde:


Functie:assistent accountant
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Wezel Accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. Beginnend Assistent Accountant Van Wezel Accountants 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures