Vacature Bijbaan Food

Bijbaan Food in Leiden

Bijbaan Food | Sligro | Leiden

Locatie:

Leiden, NL, 2321 BL

Bijbaan Food

Leiden, zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur

✅ Jij bepaalt zelf hoeveel je werkt: een ideale combinatie dus met je studie, sport of sociale leven!

✅ In een gezellige werksfeer leer je onze klanten goed kennen

✅ All-in uurtarief (je vakantiegeld en -dagen worden meteen uitbetaald, dus daar hoef je niet op te wachten)

✅ Aantrekkelijke extra's zoals korting op verschillende verzekeringen en op leuke uitjes

✅ Je kunt allerlei trainingen volgen via de Sligro Academy

"Als je een bijbaan hebt bij Sligro ben je volwaardig onderdeel van ons team. Zo heb je bijvoorbeeld ook toegang tot de Sligro Academy om trainingen te volgen." - Jochem van Kraaij, Vestigingsdirecteur

Wil jij lekker bijverdienen op tijden die jou het beste uitkomen? In onze Sligro-vestiging in Leiden kunnen we je hulp goed gebruiken! In jouw bijbaan Food doe je afwisselend werk in een werkomgeving waar alles draait om lekker eten en drinken.

Onze vestiging wordt elke dag druk bezocht door onze (voornamelijk horeca-) klanten voor het grote assortiment aan koffie, bier, snacks, vis, groente, pannen en andere food- en non-foodproducten. Onze medewerkers kunnen dan ook wel wat hulp gebruiken. Vind jij het leuk om met mensen om te gaan en zie jij het wel zitten om bij te verdienen op tijden die passen in jouw drukke leven? Zoek dan niet verder en kies voor de bijbaan Food bij Sligro!

Gevarieerd bezig zijn in een super leuk team

Sligro is een groot bedrijf met een variatie aan werkzaamheden. Zo kun je samen met je gezellige collega's ervoor zorgen dat de vestiging er op en top uitziet, er altijd voldoende voorraad is van de producten en dat ze op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd. Je kunt ook achter de kassa ervoor zorgen dat alle artikelen van onze klanten zorgvuldig worden gescand en afgerekend. Onze klanten bezoeken onze vestiging iedere week, dus je hebt veel contact met klanten tijdens je werk en leert ze snel kennen. Je beantwoordt hun vragen of maakt gewoon een praatje. Kortom: in je bijbaan als Verkoopmedewerker Food bij Sligro hoef jij je niet te vervelen!

Dit ga je doen:

 • schappen (aan)vullen en ervoor zorgen dat de afdeling er netjes uitziet;

 • klanten vriendelijk te woord staan en het best mogelijke advies geven. As je er niet uitkomt haal je een van de collega's erbij;

 • proeverijen voorbereiden en helpen bij het maken van productpresentaties en het bouwen van displays;

 • scannen en afrekenen van de aangekochte producten;

 • bijspringen op andere plekken in de vestiging als het rustig is.

Veel flexibiliteit en leuke trainingen

In deze bijbaan werk je op zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur. In overleg met je Afdelingsmanager bepaal je eventuele extra uren die je wilt werken. Natuurlijk word je door ons eerst goed ingewerkt. Verder kun je via ons online platform Sligro Academy allerlei gratis trainingen volgen: van beter leren presenteren tot het bereiden van de lekkerste cocktails. Voordat je begint krijg je sowieso een training over veilig werken en voedselveiligheid.

Daarnaast bieden we je:

✅ een all-in uurloon, waarbij de hoogte afhankelijk is van je leeftijd. Verder krijg je een reiskostenvergoeding (vanaf 11 km enkele reis);

 • 16 jaar: € 8,32

 • 19 jaar: € 12,91

 • 17 jaar: € 9,85

 • 20 jaar € 14,44

 • 18 jaar: € 11,39

 • Vanaf 21 jaar € 15,65

✅ tijdens je pauzes onbeperkt gratis koffie, thee, frisdrank, cup-a-soup en fruit;

✅ aantrekkelijke extra's, zoals korting op verschillende verzekeringen, op leuke uitjes en op je aankopen bij Sligro!

Dit is dé bijbaan voor jou als je graag met mensen omgaat

Een belangrijke reden dat klanten telkens bij ons terugkomen, is het advies dat zij van onze medewerkers krijgen. Het is daarom belangrijk dat je enthousiast overkomt en hen altijd zo goed mogelijk probeert te helpen. Als het een keer nodig is, vind je het ook geen probleem om op andere plekken in de vestiging te helpen.

Als je voldoet aan de volgende punten horen we graag van je:

 • je bent minimaal 16 jaar;

 • je deelt onze liefde voor lekker eten en drinken;

 • voldoende beheersing van de Nederlandse taal.

Interesse?

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met de vestiging via of .
Over Sligro
Sligro is onderdeel van Sligro Food Group en bestaat uit zelfbedieningsvestigingen en bezorgservicevestigingen. Sligro gaat voor een duurzame relatie met zijn klanten.
Sligro Food Group vindt het vanuit haar sociale hart en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk dat iedereen een kans krijgt om deel te nemen aan de arbeidsmarkt en dus ook bij Sligro kan werken.Functie:bijbaan food
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sligro Food Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Bijbaan Food Sligro Food Group 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures