Vacature Boekhouder

Boekhouder in Wassenaar

Boekhouder wassenaar

Bent u op zoek naar deskundig (boekhoud) advies in de regio Wassenaar, bel ons voor een afspraak zodat wij kunnen bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Kleine- en grote boekhouding
In samenspraak met u bespreken wij wat uw wensen zijn om gezamenlijk te komen tot een up to date boekhouding waaruit u periodiek actuele informatie kan halen, zodat er op tijd ingesprongen kan worden op (fiscale) wijzigingen. Kleine boekhouding / grote boekhouding wij staan voor al onze klanten klaar, tegen concurrerende prijzen.

Boekhouder voor bedrijven en particulieren
Ook voor particulieren verzorgen wij de boekhouding, dit kan periodiek per maand of kwartaal. Op de afgesproken momenten komen wij uw privé administratie verzorgen. Hierbij moet u denken aan postverwerking, voorwerken betalingen, overleg met CAK, banken, belastingdienst, notaris etc.Functie:boekhouder
Startdatum:21-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Administratiekantoor Van der Meer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Boekhouder Administratiekantoor Van der Meer 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures