Vacature BTW Adviseur

BTW Adviseur in Noordwijk Zh

Neem contact op met Jan Willem van der Meulen of Geneviève van der Graaf van recruitment

Wij geloven in groei en potentie , en daarom investeren we maar al te graag in onze collega's. Als junior belastingadviseur start je in een team met collega's die je alle fijne kneepjes van het vak gaan leren. Uiteindelijk leiden we je op tot een allround adviseur. Daarnaast ga je meewerken aan uitdagende en dynamische projecten met ervaren collega's Wat maakt werken bij Moore MTH zo leuk? We zijn een team dat van samenwerken houdt. Gewoon samen gaan voor het beste. Onze collega's zijn ondernemende mensen, die graag willen leren en durven te falen. Er is een goede...


Wij geloven in groei en potentie , en daarom investeren we maar al te graag in onze collega's. Als junior belastingadviseur start je in een team met collega's die je alle fijne kneepjes van het vak gaan leren. Uiteindelijk leiden we je op tot een allround adviseur. Daarnaast ga je meewerken aan uitdagende en dynamische projecten met ervaren collega's

Wat maakt werken bij Moore MTH zo leuk?

We zijn een team dat van samenwerken houdt. Gewoon samen gaan voor het beste. Onze collega's zijn ondernemende mensen, die graag willen leren en durven te falen. Er is een goede plek voor iedereen. Jouw persoonlijk geluk staat centraal hierin. We moedigen je aan om persoonlijk en vakinhoudelijk te groeien. Want we willen graag jouw expertise en ambitie een podium geven binnen Moore MTH.

Onze mensen omschrijven de cultuur als informeel en familiair, maar wel dynamisch met korte en directe communicatielijnen. We werken op basis van de 3 V's: vrijheid, vertrouwen en verbinden. Dat betekent dat jij bepaalt hoe jij je werk en je ontwikkeling wilt vormgeven. We willen successen met je behalen, en zullen deze ook vieren met feest.

Daarnaast kun je verwachten van ons dat het volgende krijgt:

 • Waardering en Aandacht. Uiteraard in de vorm van een goed salaris en aandacht voor jouw welbevinden in een goede en gezonde werk - privé balans.
 • We zien jou en jouw ambities. Met een persoonlijk opleidingsplan, trainingen, coaching en een uitgebreide Moore MTH Academy helpen we jou het beste uit jezelf te halen, op elk front.
 • Thuiswerken en flexibiliteit. We vinden het fijn en belangrijk elkaar regelmatig op kantoor te ontmoeten. Maar thuiswerken doen we ook.
 • 29,5 vakantiedagen met de mogelijkheid om er nog 10 bij te kopen!
 • Belangrijk voor later. Een goede pensioenregeling waarin je zelf kunt bijsparen.
 • Een goede laptop en een iPhone 13 . Wij vinden het belangrijk dat je goede middelen ter beschikking hebt zodat je prettig werkt.
 • Fit en vriendschap. Moore MTH heeft verschillende activiteiten om jou fit te houden, in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld met onze On the Move activiteiten, houden we je in beweging en leer je jouw collega's beter kennen. Daarvoor krijg je ook een jaarlijks budget om Moore MTH sportkleding aan te schaffen.

Dit ben jij

Jij bent de regisseur van je eigen carrière, en je wilt graag stappen gaan zetten de komende jaren en onderdeel worden van een hechte familie. Daarnaast houd jij niet van elleboog werk, en werk je graag samen naar een groter doel. Verder pas je ook in de onderstaande profielschets.

 • Je hebt je wo-opleiding fiscaal recht of fiscale economie (bijna) afgerond.
 • Je staat aan het begin van je carrière of je hebt al een paar jaar werk ervaring opgedaan.
 • Je hebt ambitie om jezelf te ontwikkelen als adviseur. Groeien naar een rol als specialist en als gewaardeerde gesprekspartner voor klanten en collega's.

Dit ga je doen

Je bent startende fiscalist en je wilt graag zelf de regie pakken over jouw verdere loopbaan. Wij helpen je daar graag bij en stellen - samen met jou - een persoonlijke ontwikkelingsplan op. Verder:

 • Verdiep jij je in de situatie van onze klanten en doe je onderzoek naar de beste fiscale mogelijkheden.
 • Verricht je ondersteunende werkzaamheden in de advisering van onze cliënten. Hierin word je begeleid en opgeleid door een meer ervaren collega.
 • Stel je zelfstandig aangiften op (IB en VPB) die door een ervaren collega worden gereviewd.
 • Onderhoud je contact met onze klanten.

Hoe helpen we jou om fiscaal expert te worden?

 • On the job coaching en begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een ervaren adviseur die je op weg helpt. Verder is er onbeperkt toegang tot de PE-Academy en kun je de NOB-opleiding volgen.
 • Je groeit continue in je vak. Zo bouw je op alle fronten ervaring en kennis op. Wil jij je specialiseren? Top! We helpen je graag je ambitie waar te maken.
 • Online samenwerkingsplatform. We hebben ontwikkel- en leertrajecten met collega's uit het veld. Collega's van al onze 13 locaties.
 • Fall & Spring Course. Een gaaf 2 daagse event met een mooie afwisseling tussen leren met en van elkaar en uiteraard ook samen plezier hebben.
 • Helpen je in balans te blijven. Wij geloven in een goede werk - privé balans. Waar nodig faciliteren we je hierin.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Laat weten ons dan weten wat jou uniek maakt. We nemen je graag mee in onze reis naar betekenisvol werk, voor jou, en voor onze klanten. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel/app gerust met onze recruiters of Genevieve.

Solliciteren kan via de knop hieronder.

Moore MTH als Werkgever

Werken bij Moore MTH

Onboarding bij Moore MTH

Werken bij Moore MTH

Werken en studeren: "the best of both worlds

"

Werken bij Moore MTH

Ook in coronatijd lachend naar je werk

leren en groeien bij Moore MTH

Werken bij Moore MTH

Sluit deze vacature niet helemaal aan bij jouw wensen, maar is het wel iets voor iemand die je kent? Stuur deze link gerust door en neem een kijkje tussen de andere vacatures. Misschien is er iets wat beter bij je past. Of neem gerust contact op met . We leren je graag kennen.

32-40 uur per weekFunctie:btw-adviseur
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Moore MTH via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Voorhout
 2. BTW Adviseur Moore MTH 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures