Vacature Busbegeleider

Busbegeleider in Noordwijkerhout

Busbegeleider

Vind jij het leuk om met kinderen met een beperking om te gaan? Wil jij jouw enthousiasme graag inzetten tijdens het vervoer van en naar hun huis en het Kinderdienstencentrum? Wij zoeken een busbegeleider die de kinderen een gezellige en prettige rit bezorgt.

Waar ga je werken?

Cluster Jeugd en Gezin is een Kinderdienstencentrum dat ontwikkelingsgerichte activiteiten biedt aan kinderen en tieners met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Deze activiteiten worden aangeboden op KDC De Honingraat en in drie dependances in Noordwijk en Noordwijkerhout. Voor het vervoer van de kinderen en tieners binnen regio Bollenstreek worden taxibussen ingezet waarbij, naast een chauffeur, ook een busbegeleider wordt ingezet. Op dit moment is er ruimte voor 6 uur per week. Per november kan dit worden uitgebreid naar 12 uur per week.

Specificaties

^

Vacaturenummer

#24-41

Plaats

Noordwijkerhout

Locatie

cluster jeugd en gezin

Aantal uur

6

Sluitingsdatum

14 juni 2024

Wat ga je doen?

Als busbegeleider begeleid je de kinderen tijdens het vervoer van hun woonplaats naar één van de locaties en vice versa. Je zorgt voor de begeleiding en de veiligheid van de kinderen tijdens het vervoer. Je werkt hierbij nauw samen met de chauffeur en (persoonlijk) begeleiders op de groep. Verder help je bij het in- en uitstappen, breng je de kinderen op de groepen en draag je ze over aan de ouders. Je werkt zowel in de ochtend (tussen 7.30 en 9.30 uur) als in de middag (tussen 14.45 en 16.45 uur), waarbij je dus twee keer 1,5 uur werkt op een dag.

In het kort

Halen en brengen van kinderen met een beperking

Wat breng je mee?

Voor deze functie is geen specifieke beroepsopleiding noodzakelijk. Wel vragen wij ervaring in het omgaan met kinderen met een beperking, bij voorkeur met autisme. Bij het halen en brengen van de kinderen ben jij het eerste gezicht voor ouders. Wij zoeken daarom iemand die communicatief vaardig en representatief is. Omdat de kinderen duidelijkheid en structuur nodig hebben, ben jij consequent in je handelen en houd je je aan individuele afspraken. Je bent flexibel en je bent bereid om in te vallen bij ziekte of vakantie van collega's. Daarnaast heb jij gevoel voor humor, ben je creatief en weet jij een gezellige sfeer te creëren tijdens het vervoer.

Wat bieden wij?

  • Inschaling volgens cao gehandicaptenzorg FWG 25: €2.148,= - €2.969,= bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Extra's zoals een eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Contract voor 6 uur per week. Per november kan dit worden uitgebreid naar 12 uur per week.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Voor informatie kun je bellen met een van de hoofden van Jeugd en Gezin: Corinne de Monyé ) of Lisette Beugelsdijk ).

Werken bij Raamwerk maakt het verschil.

Solliciteer voor Busbegeleider

Bericht: JavaScript is vereist voor deze inhoud.

Centraal Bureau

Postbus 244
2210 AE NoordwijkerhoutFunctie:busbegeleider
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2148 – 2148
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Raamwerk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Busbegeleider Het Raamwerk 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures