Vacature Business Intelligence Consultant

Business Intelligence Consultant in Noordwijk Zh

Bedrijfsomschrijving

Yacht is gespecialiseerd in het verbinden van hoogopgeleide en ervaren professionals met organisaties. Dit doen we door middel van werving voor vaste functies en detachering. Yacht is onderdeel van Randstad Holding, de wereldleider in recruitment- en human resource-oplossingen die in 1960 in Nederland is opgericht. Samen zijn we actief in meer dan 40 landen en bieden we werkgelegenheid aan meer dan 29.000 mensen.

Wij bieden uitdagende projecten en banen bij innovatieve startups en multinationals in de profit en non profit sector.

We werken samen met grote organisaties als Siemens, ASML en Philips, de Overheid met al haar ministeries en gemeentes, KLM, Heineken, Booking.com, Bol.com, PWC, KPN, Geldmaat, ABN AMRO, Rabobank, De Overheid, UWV, Belastingdienst en meer.

Wij zijn de drijvende kracht achter de carrières van honderden professionals. Zowel onze opdrachtgevers als kandidaten waarderen onze diepgaande kennis van de opdrachtgeversmarkt.

Functieomschrijving

Organisaties staan steeds vaker voor de uitdaging om de sterk toenemende hoeveelheid data te vertalen naar actiegerichte inzichten. Wij zijn daarom op zoek naar een Nederlandstalige Business Intelligence Specialist met minimaal 4 jaar werkervaring die met behulp van data en slimme technieken een bijdrage wilt leveren aan de missie en ambitie van onze klanten. Als Business Intelligence Consultant zorg je voor heldere antwoorden en adviseer je bij de eerste stap naar nieuwe inzichten op het gebied van (Big) data. Je creëert, verzamelt, analyseert en interpreteert relevante (informatie) bronnen en vertaalt dit naar (stuur) informatie, klantinzichten en adviezen teneinde het leveren van input voor beleid. Met jouw skills weet je de professionaliseringsslag en kwaliteitsverbetering van de dienstverlening van onze klanten snel en efficiënt te realiseren.

 

Wij zijn op zoek naar een gedreven en communicatief sterke Business Intelligence Specialist die als consultant in dienst bij Yacht op tijdelijke opdrachten ingezet wilt worden bij opdrachtgevers zoals: KLM, Geldmaat, Tommy Hilfiger, VodafoneZiggo, KPN, Ahold, Heineken, Bol.com, Booking.com, Leaseplan, Athlon International, ABN AMRO, Rabobank, ING, Overheid (Ministeries en gemeentes) etc.

 

Indien jij in staat bent om op innovatieve en creatieve wijze data te kunnen omzetten in zinvolle inzichten dan kom ik graag met je in gesprek. De opdrachten bij onze klanten duren gemiddeld minimaal 6 maanden of langer vaak met een optie tot verlenging. Je krijgt een vast contract direct bij Yacht en wordt ingezet bij onze verschillende klanten in de Randstad regio. Bij Yacht hanteren wij namelijk een reistijd van gemiddeld een uur voor onze professionals en de inzet bij een klant is in overleg met jou! 

Klinkt dit als de volgende stap in jouw carrière reageer dan direct.? Wij zijn op zoek naar gepassioneerde Business Intelligence Specialisten.

Functie-eisen

Doordat elke klant andere complexe data vraagstukken heeft, zullen jouw opdrachten bij onze klanten dus ook verschillen. Bepaalde aspecten komen natuurlijk wel vaak terug in de vacatures en hier zullen wij ook op selecteren. Wij vragen daarom van jou dat je al werkervaring hebt met o.a.

-Aantoonbare ervaring met business intelligence-tools en -technologieën, zoals Power BI, Tableau of QlikView, etc.

-Python, SQL

Je beschikt daarnaast ook over:

-Een afgeronde HBO/WO opleiding,

-Minimaal 4 jaar relevante werkervaring.

-Analytisch sterk met een praktische instelling en een grote mate van zelfstandigheid.

-Je bent Nederlandstalig

Je hebt bij voorkeur ook ervaring met:

-Azure, AWS of GCP

-Kennis van ETL/ Data warehousing

-Het (Door) ontwikkelen van dashboards en managementrapportages in Power BI of Tableau

Arbeidsvoorwaarden

Onze sollicitatie procedure:

-2 interviews waaronder een technisch interview met één van onze senior professionals.

 

Wat kan jij van ons verwachten?

-Een contract van 36 uur per week;

-Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en ligt tussen de € 3.500 en € 5.700 bruto per maand o.b.v. 40u;

-Leaseauto vanuit Yacht behoort tot de mogelijkheden;

-Een ruime keuze aan interim data opdrachten bij mooie organisaties;

-Daarnaast deelname aan het Data Professionals Development programma;

-Je wordt een member van onze community voor data professionals "Most Data" https://www.yacht.nl/community/mostdata ;

-25 vakantiedagen obv 40 uur;

-Bonusregeling;

-Wij volgen de CAO's van onze klanten. Indien de vaste medewerkers van de opdrachtgever een salarisverhoging of een 13de maand ontvangen dan ontvang jij dit ook!

-Korting op ziektekostenverzekering;

-En natuurlijk super leuke collega's en het Yacht netwerk.

Wanneer je bij Yacht in dienst komt start je allereerst met een onboarding waarin je je collega’s leert kennen. Samen met hen volg je een masterclass netwerken. Regelmatig worden er vanuit onze community webinars en events gehouden, waarin kennis wordt gedeeld over ontwikkelingen in jouw vakgebied. Wil je zelf een webinar of event organiseren, dan kun je rekenen op professionele ondersteuning.

Onze klanten:

Onze klanten hebben vaak opdrachten waarbij zij slimme digitale oplossingen, tools en applicaties ontwikkelen, zodat hun medewerkers data-gedreven beslissingen kunnen nemen. Onze klanten bevinden zich in de non-profit en profit sector en zij vragen ons geregeld om data engineers die een tijdelijke bijdrage kunnen leveren als expert. Yacht is daarom altijd op zoek naar Nederlandstalige data engineers om aan het werk te gaan als consultant. Indien jij in staat bent om op innovatieve en creatieve wijze grote hoeveelheden data kan omzetten in zinvolle inzichten dan wil ik graag met je in gesprek. Functie:business intelligence consultant
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5300 – 5300
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via jacqueline.van.den.berg@yacht.nl of 06-20443556. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Business Intelligence Consultant Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures