Vacature Business Lead

Business Lead in Leiden

Achmea logo

  • Onze projecten

  • Merken

Jong Talent

Over Achmea

  • Solliciteren

Wo Master Stagiair Strategy, Business Development & Duurzaamheid

Leiden

Management, Medisch, Zorginkoop

34 uur

Stage

WO

Wo Master Stagiair Strategy, Business Development & Duurzaamheid

Leiden

Stage

Management, Medisch, Zorginkoop

WO

34 uur

Geloof jij ook dat de zorg beter en slimmer kan? Dat we de gezondheid van Nederlanders kunnen verbeteren met oplossingen die echt passen bij de klant? Ben jij een doorzetter en wil je impact maken en zit je in je master? Dan is deze plek als stagiair of afstudeerder iets voor jou!

Jij komt 6 tot 9 maanden werken in of vanuit het team Strategy, Business Development & Duurzaamheid. Wij kijken verder dan alleen verzekeren. Naast het betalen van zorg werken we aan het regelen van zorg en het verbeteren van gezondheid. Op het gebied van zorg en gezondheid ontwikkelen wij concepten en testen wij prototypes die hieraan bijdragen. Jij gaat aan het werk als business lead en houd je bezig met het verkennen van potentiële markten en het beoordelen van kansrijke toepassingen. We hebben opdrachten op drie gebieden (I) gezondheid, (II) zorg organiseren of (III) duurzaamheid. Het werken aan zo'n opdracht gebeurt middels marktexploraties, concurrentieanalyses en het uitdenken en doorrekenen van business modellen en cases. Wij zijn dus op zoek naar een select aantal gedreven stagiairs om zich bezig te houden met een van de volgende onderwerpen:

Gezondheid

Bewustwording van gezondheid komt vaak pas als het niet langer vanzelfsprekend is. Maar waarom wachten tot het zover is? Laten we nu actie ondernemen om voor onszelf en onze geliefden te zorgen, zodat we samen een betere toekomst kunnen creëren. Bij ons draait alles om het ondersteunen van mensen op verschillende manieren om gezonder te worden en te blijven. Zilveren Kruis motiveert maar liefst 2 miljoen klanten om actief aan hun gezondheid te werken. Samen met werkgevers helpen we meer dan 1 miljoen werknemers om gezonder te leven. Daarbij werken we samen met gemeenten en het sociaal domein in de 11 van de 31 regio's in Nederland waar we marktleider zijn aan het verbeteren van de gezondheid van alle inwoners. We streven ernaar om aantoonbare impact te maken op de gezondheid van onze klanten met onze partners zoals bedrijven en gemeenten. Daarom zijn we altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en interventies om mensen te motiveren tot gezond gedrag.

Zorg organiseren

De vraag naar zorg zal naar verwachting verdubbelen tegen 2040, maar het aantal zorgverleners groeit nauwelijks mee. Dit legt een enorme druk op (mantel)zorgers en resulteert in uitdagingen zoals lange wachttijden en een gebrek aan persoonlijke aandacht. Bij ons nemen we de leiding in het vinden van de juiste zorgoplossingen. We bieden onze klanten ondersteuning in alle fasen van hun zorgtraject, zodat ze grip krijgen op hun situatie. We streven ernaar om de zorg toegankelijk te houden en zoeken voortdurend naar innovatieve manieren om dit te bereiken. Dat zijn oplossingen zoals digitale zelfzorgalternatieven, monitoring op afstand en een online dokter. Het zijn ook vormen zoals nieuwe woon- en zorgoplossingen waarmee mensen langer gezond, veilig en samen thuis kunnen blijven wonen. We dagen de status quo uit en onderzoeken nieuwe businessmodellen om nog meer toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten.

Duurzaamheid.

Wordt onderdeel van onze duurzaamheidsmissie! Naast de vraagstukken op het gebied van sociale duurzaamheid waar we al sinds jaar en dag middenin zitten is daar ook ecologische duurzaamheid bij gekomen. De realiteit van de klimaatcrisis is onmiskenbaar geworden. In een wereld waarin de gezondheid van onze omgeving op het spel staat, kunnen we niet passief toekijken. Het is onze taak om bij te dragen aan een duurzame toekomst en te zorgen voor een leefbare wereld voor huidige en toekomstige generaties. We dagen je uit om mee te werken aan het verkleinen van de (enorme) ecologische voetafdruk van de zorgsector en om samen met onze klanten en partners te bouwen aan een gezonde duurzame leefomgeving. Wij geloven in de kracht van innovatie en zien duurzaamheid als de sleutel tot vooruitgang. Als jij ook gelooft in de urgentie van deze missie en wilt bijdragen aan een betere wereld, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sluit je aan bij ons team en maak een verschil voor de planeet en de mensen om ons heen!

Krijg jij energie van thema's als gezondheid, zorg organiseren of duurzaamheid? En wil jij deel uitmaken van een team dat impact maakt op deze thema's en een verschil wil maken in de maatschappij? Solliciteer! Dan gaan we graag met je in gesprek. Zowel afstudeerstages als meewerkstages zijn mogelijk, dus laat ons weten hoe jij deze stage zou willen invullen!

De afdeling

Zilveren Kruis heeft de visie gezondheid dichterbij voor iedereen. Om dit te realiseren willen wij verder kijken dan alleen verzekeren. Jij bent werkzaam in het team Strategy & Business Development. Dit team bestaat uit 20 collega's dat is opgedeeld in drie clusters. Zo is er een cluster business development consultants, cluster strategische vraagstukken en een cluster verandermanagement. In dit strategische team ga je aan de slag met grote vraagstukken binnen de gezondheid en vitaliteit en de rol van Zilveren Kruis daarin.
Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving.

Jouw achtergrond

 • Jij volgt een universitaire Master in de richting van Bedrijfskunde, Gezondheidswetenschappen, Bedrijfseconomie, Innovatie & Business, Industrial Design of duurzaamheid
 • Jij houdt er aantoonbaar van om initiatief te nemen én proactief handelen is echt jouw ding;
 • Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en jij houdt ervan om kritisch en constructief mee te denken met de werkprocessen;
 • Jij hebt een sterk analytisch vermogen en weet daardoor verbanden te leggen tussen verschillende informatiestromen;
 • Jij houdt van uitdagingen en staat altijd open voor het leren van nieuwe dingen.

Solliciteren?

 • Je kunt solliciteren tot en met 31 Mei 2024;
 • De startdatum van deze stage is in September 2024 .

Heb je vragen over deze vacature, dan vertel ik je graag meer!

Lieke Brok

Stuur een e-mail

Wat krijg je van ons

Bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Benieuwd hoe? Lees even mee! Want naast een uitdagende meewerk óf afstudeerstage bij een van de grootste verzekeraars van Nederland, bieden wij jou ook:Functie:lead business
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:34 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Achmea via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Business Lead Achmea 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures