Vacature C Chauffeur

C Chauffeur in Sassenheim

Wil jij de dynamiek van de weg ervaren en een cruciale rol spelen in de levering van hoogwaardige producten? Dit is je kans! Als bakwagenchauffeur ga je aan de slag voor een bloeiend bedrijf in de schilderachtige regio van Lisse, waar je boodschappen, verse producten en kant-en-klare maaltijden aflevert bij (zorg)instellingen. Met je C rijbewijs ben je klaar om de weg te veroveren en de dag te beginnen tussen 05.00 en 07.00 uur, om tegen het einde van de middag je ritten succesvol af te ronden.

Samen met je bijrijder, zorgvuldig gekozen voor de perfecte match, breng je een extra dosis plezier op de weg. Vijf dagen per week ben je in touw, met af en toe een zaterdagdienst, maar je krijgt altijd een welverdiende vrije dag terug. En maak je geen zorgen over je outfit, wij zorgen voor alles, inclusief een heerlijke lunch elke dag!

Ben jij de C chauffeur die wij zoeken?

Klaar om de uitdaging aan te gaan? Solliciteer nu en word onze nieuwe bakwagenchauffeur! Stuur je CV naar amsterdam@IQSelect.nl of bel naar 020-2385555!Functie:Chauffeur C, C Chauffeur
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via amsterdam@iqselect.nl of 020-2385555. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. C Chauffeur IQ Select 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures