Vacature Calculator Bouw

Calculator Bouw in Leimuiden

Als calculator ga je binnen deze organisatie aan de slag met projecten op het gebied van onderhoud en renovatie. Je bent in deze functie al in het voortraject betrokken bij de ontwikkeling van een passend plan. Je werkt samen met het planontwikkelingsteam waarbij je zorgt voor een nauwkeurige kostencalculatie. Daarnaast ben jij degene die de wijzigingen en financiële consequenties signaleert. Ook denk jij mee om de beste prijs-kwaliteit verhouding te realiseren voor de klant. Voorbeelden van je verantwoordelijkheden zijn het financieel uitwerken van de klantvraag, het maken van scenario analyses, calculaties en begrotingen. Je hebt een sturende rol binnen het projectteam en begeleidt externe partijen. Verder ben je sparringpartner voor een externe kostendeskundige.

Je hebt in deze rol veel contact met verschillende partijen. Daarom is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en duidelijk communiceert. Je bent creatief en bedenkt oplossingen wanneer de zaken anders lopen dan verwacht. Verder beschik je over commercieel inzicht en ben je analytisch ingesteld.Functie:Calculator, Werkvoorbereider
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via n.ambtman@eminentgroep.nl of 06 - 81 92 45 96. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Calculator Bouw Eminent Groep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures