Vacature Chauffeurs

Chauffeurs in Noordwijk Zh

Inwoners

ANWB Auto)maatje

Ben je zelf minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen? Moet je daardoor te veel thuisblijven en is het lastig om ergens te komen? Met ANWB kan je weer gemakkelijker iets ondernemen en kom je weer onder de mensen.

Welzijn Noordwijk is per 1 maart 2021 gestart met ANWB AutoMaatje, in samenwerking met de gemeente Noordwijk, ANWB en Stichting Thuishuis Noordwijk. Vrijwilligers rijden graag met je naar je afspraak, denk bijvoorbeeld aan het ziekenhuis, de kapper of bijvoorbeeld samen een museum bezoeken.

Automaatje is niet alleen praktisch, maar ook gezellig. De vrijwilligers rijden je bijvoorbeeld ook graag een keertje naar de boulevard, de dierentuin of langs de bollenvelden. De vrijwilligers gebruiken hiervoor hun eigen auto. Je betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding van € 0,35 per kilometer aan de vrijwillige chauffeur.

Door de aanhoudende stijging van de brandstofprijzen zijn we genoodzaakt om de onkostenvergoeding van 35 cent per kilometer voor onze chauffeurs te hanteren. Deze verhoging is in ieder geval voor 2022 van kracht
Wil je een rit aanvragen?
Dit kan alleen telefonisch via .
We zijn op maandag t/m donderdag tussen 9.30 en 12.30 uur bereikbaar.

Je aanmelden als chauffeur?
Wil en kan jij je inzetten voor mensen uit de buurt met je eigen auto? Dan horen wij graag van jou!
Je krijgt als vrijwilliger een kleine vergoeding van € 0,35 per kilometer plus eventuele parkeerkosten. Je auto moet APK-gekeurd zijn en minimaal een WA-verzekering met inzittendendekking hebben.

Wassenaarsestraat 5
2201 RD NoordwijkFunctie:chauffeur
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. Chauffeurs Stichting Welzijn Noordwijk 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures