Vacature Chef de Partie

Chef de Partie in Kaag

Welkom bij Tante Kee

Restaurant van het Jaar 2018 bij JRE

Idyllischer kun je het je haast niet voorstellen!

Op een steenworp afstand van Amsterdam en Leiden ligt in de Kagerplassen het mooie Kaageiland. Omzoomd door water vind je restaurant Tante Kee.
Pak het pontje (24/7) vanaf Buitenkaag en daar met één van de mooiste terrassen van Nederland aan het water krijg je direct dat typische vakantiegevoel.
De keuken is Frans met af en toe een oosters accent en er wordt zoveel mogelijk met biologische en streekproducten gewerkt. Tante Kee is sinds 2006 trots lid van de JRE (Jeunes D' Europe).


Proef de gerechten van Tante Kee!
Uiteraard kunnen wij rekening houden met uw voorkeur.

* Van woensdag t/m zaterdag serveren wij vanaf 18.00 uur enkel ons JRE menu.


Catch of the day
dagelijks serveren wij een 'vangst van de dag' met bijpassendgarnituur + dagprijs
Kalf of Wagyu Kagoshima entrecote A4
lende › koontjes › bospeen › postelein › witlof › sjalot
(Wagyu 100 gr. + € 49 indien voorradig)


Selectie Hollandse kaas › Vijgenbrood › compote + € 6,-

Tijdens de lunch kun je kiezen voor
het 3 gangen keuze menu of op verzoek het JRE menu by Tante Kee.


Met een cadeaubon van Tante Kee kun je iemand echt blij maken en kies uit één van de vaste bedragen. De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in het restaurant zelf verzilveren. Is er iemand jarig? Of is het moederdag? Stel dan het perfecte moment in om de cadeaubon te versturen!

Bestel gemakkelijk uw Tante Kee cadeaubon online via de knop onderin uw scherm. U kunt kiezen uit één van de vaste bedragen.


Reserveer je tafel online via de button.

De veerpont vaart 24/7. Voor meer informatie: www.veerdienstkaag.nl

Op de Kaag zakelijk lunchen

Op zoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke gelegenheid? Of wil je zakelijk lunchen met een klant? Restaurant Tante Kee is een perfecte plek om je zakenrelaties te ontvangen.

Niet veel tijd? Geef dit aan ons door, dan zorgen wij dat het menu binnen een uur geserveerd kan worden.

Restaurant Tante Kee is te bereiken met een pontveer 24/7 vanaf Buitenkaag vaart, iedere 5 minuten.
De wachttijd is dus zeer kort en de vaarafstand slechts 30 meter.


Navigatie: Houd er rekening mee dat de navigatie na het invoeren van ons adres voor de overgang met de veerpont 30 minuten extra rekent. De overgang bedraagt echter slechts enkele minuten.
Je kunt met de auto overvaren of een korte wandeling van ca. 200 meter vanaf de pont.

Lunch woensdag tot en met vrijdag vanaf 12.00 uur.

Diner woensdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur.

Zondag, maandag en dinsdag gesloten.

Vakantiesluiting van 1 tot 15 mei 2024



Kaag:www.kaag.nl


Wat ga je doen?
Als chef de partie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Ook bied jij de gasten constante kwaliteit met de meest verse (biologische) en kwalitatief hoogstaande producten en laat ze telkens verrassen door de meest unieke combinaties van gerechten.

Wie ben jij?
Naast jouw passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft, beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Je bent stressbestendig, enthousiast, energiek en hebt oog voor detail.
  • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring binnen de (fine dining) keukens.
  • Je bent een teamplayer, flexibel ingesteld en hebt passie voor je vak.
  • Motivator & inspirator van je team.
  • Een prachtige werkomgeving aan het water, waarbij er mogelijkheden zijn tot ontplooiing.
  • In de winterperiode oktober t/m april een vierdaagse werkweek.
  • Werken met hedendaagse & moderne apparatuur.
  • Na het doorkomen van de proeftijd mag je kosteloos een reservering maken voor een Tante Kee Experience; diner 6-gangenmenu voor vier personen excl. drank, om aan je familie en of vrienden te laten zien op welke mooie plek je nu werkzaam bent.
  • Naast de kortingen in het bedrijf krijg je door de samenwerking met Jeunes d'Europe Nederland (JRE) 50% korting op food in alle JRE restaurants.
  • Een pontkaart (gratis overtocht naar Kaag eiland die maar 5 min.duurt)
  • Een competitief salaris met 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime werkweek)
  • Regelmatig personeelsuitjes en inspiratie reizen. Zo hebben wij met ons team in 2022 een twee daagse culinaire foodtrip naar Barcelona gemaakt.
  • Interne en externe trainingsmogelijkheden.
  • Een welkomst bonus van totaal € 2000,- (o.b.v. een fulltime werkweek) uitbetaald in 2 termijnen, na het doorkomen van de proeftijd en bij een eerste contractverlenging.

Wat ga je doen?

Je zult onderdeel zijn van een gesmeerd team waarin professionaliteit, vakmanschap en persoonlijke service bovenaan staat. Als medewerker bediening zorg je samen met het team voor een onvergetelijke beleving voor de gast bij Tante Kee.

Wat zijn je dagelijkse taken

  • Uitleg geven op ons Bib Gourmand of JRE menu en bestellingen opnemen (Bij uitzonderlijke wensen van gasten de leidinggevende raadplegen).
  • Doorgeven van bestellingen aan de keuken via de kassa. Bijzondere bestellingen altijd toelichten/dubbel checken met de keuken of leidinggevende.
  • Klaarmaken van eenvoudige bestellingen (schenken van water, wijn, maken van koffie).
  • Uitserveren van bestellingen (gerechten, dranken) en het eventueel verrichten van (bereidings)handelingen aan tafel.
  • De tafels opdekken voor een volgende gast of voor het diner.
  • Rekening opmaken en afrekenen met gasten.
  • Betalingen controleren, afdragen en verantwoorden van ontvangen betalingen.
  • Tafelreserveringen aannemen/noteren, in geval van bijzondere vragen of verwachte problemen met de tafelbezetting dit afstemmen met leidinggevende.

Wie ben jij?

Naast jouw passie voor alles wat met eten en drinken te maken heeft, beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt ervaring in de horeca als medewerker bediening.
  • Je hebt altijd een lach op je gezicht en weet gasten het gevoel te geven dat ze gezien worden door persoonlijke, oprechte interesse.
  • Je spreekt goed Nederland en Engels spreken gaat je natuurlijk af.
  • Je bent stressbestendig, enthousiast, energiek en hebt oog voor detail.
  • Jij bent gastgericht, nieuwsgierig én een goede dosis humor!
  • Een prachtige werkomgeving aan het water, waarbij er mogelijkheden zijn tot ontplooiing.
  • In de winterperiode oktober t/m april een vierdaagse werkweek.
  • Werken met hedendaagse & moderne apparatuur.
  • Na het doorkomen van de proeftijd mag je kosteloos een reservering maken voor een Tante Kee Experience; diner 6-gangenmenu voor vier personen excl. drank, om aan je familie en of vrienden te laten zien op welke mooie plek je nu werkzaam bent.
  • Naast de kortingen in het bedrijf krijg je door de samenwerking met Jeunes d'Europe Nederland 50% korting op food in alle JRE restaurants.
  • Een pontkaart (gratis overtocht naar Kaag eiland die maar 5 min.duurt)
  • Een pensioensregeling via Pensioenfonds Horeca & Catering
  • Een competitief salaris met 25 vakantiedagen (o.b.v. een fulltime werkweek)
  • Regelmatig personeelsuitjes en inspiratie reizen. Zo hebben wij met ons team in 2022 een twee daagse culinaire foodtrip naar Barcelona gemaakt.
  • Interne en externe trainingsmogelijkheden.
  • Een welkomst bonus van totaal € 2000,- (o.b.v. een fulltime werkweek) uitbetaald in 2 termijnen, na het doorkomen van de proeftijd en bij een eerste contractverlenging.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag deel uitmaken van ons enthousiaste Team Tante Kee? Stuur dan je motivatie en CV



Functie:chef partie
Startdatum:25-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Restaurant Tante Kee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. Chef de Partie Restaurant Tante Kee 25-02-2024

Bekijk ook andere vacatures