Vacature Chocolatier

Chocolatier in Sassenheim

Betaal veilig met:

Chocolatier

Liefde gaat door de maag, zo ook chocolade. Gaat jouw hart sneller kloppen van chocolade en zie jij het werken hiermee echt als een passie? Dan zijn we opzoek naar jou!


Wat ga je doen?
Je gaat zelfstandig aan de slag in ons eigen atelier waar verschillende producten van chocolade worden gemaakt. Bonbons, seizoens-artikelen en maatwerk chocolade welke we in onze winkels verkopen. Naast ons standaard assortiment zijn we bezig om hier een eigen touch en gevoel aan te geven. Dit zal je samen met de eigenaar Arnoud Vermeulen oppakken om samen een nog mooier assortiment te maken.

Je bent proactief, staat open voor veranderingen en kan zelfstandig te werk gaan. Daarnaast ben je kritisch op je eigen werk, je hebt oog voor detail en kan goed omgaan met werkdruk. Voor maatwerkchocolade kan je een goede vertaalslag maken van de wensen van de klant en de mogelijkheden.

De KoffieMeulenFunctie:chocolatier
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Koffiemeulen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. Chocolatier De Koffiemeulen 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures