Vacature CNC Draaier

CNC Draaier in Noordwijkerhout

Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven CNC Draaier voor een internationale organisatie in de maakindustrie. Lijkt het jou gaaf om wisselkleppen, doseersluizen, afsluiters en andere verwante mechanische componenten te vervaardigen voor de stortgoedindustrie? Dan ben je aan het juiste adres!  Ben jij daarnaast zelfstandig en weet je kwaliteit te leveren binnen de afgesproken tijden? Zoek jij een plek waar jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! Als CNC ben je met uiteenlopende verspanende werkzaamheden bezig. Dat zorgt ervoor dat geen elke dag hetzelfde is! Wat zijn jouw primaire taken als CNC Draaier?

  • Het vormgeven van verschillende materialen zoals staal, gietijzer of aluminium middels CNC-bestuurde verspaningsmachines;
  • Verantwoordelijk voor het instellen van de machines;
  • Het lezen van tekeningen, bewerkingsbladen en technische specificaties behoren tot jouw dagelijkse bezigheden;
  • Je zorgt dat de producten voldoen aan de eisen van maatvoering, ruwheid en toleranties voldoen;
  • Onderhoud aan de CNC-machines plegen.


Functie:CNC Draaier, CNC draaier
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via alvin.van.reeuwijk@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. CNC Draaier VNOM | We get the job done 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures