Vacature Commercieel Activiteiten Begeleider

Commercieel Activiteiten Begeleider in Noordwijk Zh

Logo Werken bij 's Heeren Loo

 • Ik ben...
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  • Alles over Werken en leren
Logo Werken bij 's Heeren Loo

 1. Commercieel activiteiten begeleider

Deze vacature biedt een unieke kans om je vaardigheden in zowel commerciële activiteiten als creatieve begeleiding te combineren en te ontwikkelen. We verwelkomen kandidaten die enthousiast zijn over beide aspecten van de functie en die een verschil willen maken binnen ons team en voor onze cliënten.

In het kort

 • Noordwijk
 • 28 uur
 • 2821 tot 3938 euro
 • nr. 15221

Je kunt reageren t/m 12-07-2024

Jouw

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Paspartoe is een creatief centrum waar mensen met een verstandelijke beperking hun talenten kunnen ontplooien en schitterende kunstwerken creëren. Onze deelnemers maken prachtige gepersonifieerde producten van hout, keramiek, textiel en andere materialen en werken in ons schildersatelier aan unieke kunstwerken.
Naast dat kunstenaars werken aan hun eigen werk of producten, kunnen ze in de winkel helpen bij de verkoop van deze producten. Zo worden er onder andere kalenders of bijzondere kerst-, geboorte- en ansichtkaarten gemaakt.
De kunst wordt verkocht, verhuurd of gebruikt bij exposities. Alle werken zijn gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Kenmerkend voor de kunst is het expressieve kleurgebruik en de geheel eigen beeldtaal.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Hoe ga je helpen?

Als commercieel medewerker werk je 12 uur per week aan de commerciële ontwikkeling van Paspartoe. Je onderhoudt onze Facebookpagina en webshop, legt contacten met klanten, coördineert productbehoeften, beheert de voorraad, verzorgt kunstuitleen en neemt deel aan beurzen en markten.
Daarnaast werk je 16 uur per week in ons atelier in Noordwijk, waar je onze cliënten ondersteunt in het ontdekken en ontwikkelen van hun creatieve talenten. Je begeleidt hen bij hun artistieke projecten en helpt hen hun dromen waar te maken.

Wat zoeken wij?

 • Creatieve aanleg, bij voorkeur in schilderen, of de wens om je hierin verder te ontwikkelen
 • Commerciële vaardigheden en ervaring in marketing of verkoop
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en teamspirit
 • Empathie en geduld in de omgang met mensen met een verstandelijke beperking

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2821 euro en 3938 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze . Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als ?

Bel, app of mail met () op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Noordwijk en Zuid-Holland

Werkt op ma, di en woFunctie:commercieel activiteit begeleider
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2821 – 3938
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Commercieel Activiteiten Begeleider ’s Heeren Loo Zorggroep 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures