Vacature Coördinerend Verzorgende IG

Coördinerend Verzorgende IG in Leiden

Coördinerend verzorgende IG

 • Dienstverband en locatie

  Parttime

  Wisselende diensten

 • Reageren tot en met

  01-07-2024

 • 2024.107

 • Contactpersoon

  Celly Buters

Bied jij een luisterend oor aan onze bewoners?

Als verzorgende bij Haagwijk kun je echt je vak uitoefenen: het verzorgen van bewoners, die je stimuleert zo goed en zo veel mogelijk voor zichzelf te zorgen. En jij bent er om ze te helpen. Je verzorgt en biedt een luisterend oor. Samen ontdekken jullie wat passende zorg is. Voor de ene bewoner regel je een deelname aan het zitdansen omdat de bewoner nog graag in beweging is. Voor de andere zorg je dat er met de familie gedineerd kan worden in het Grand Café Haagwijk. Voor zulke zorg krijg jij, samen met jouw leuke collega's, alle ruimte. Omdat je deel uit maakt van het dagelijks leven van de bewoners, bouw je een band met ze op. En omdat je ze goed kent, vallen bijzonderheden jou onmiddellijk op. Zo gauw jij het 'niet pluis-gevoel' hebt, kun je zelfstandig beslissingen nemen die voor de bewoner het beste zijn.

Wat breng je mee?

Je bent enthousiast, staat open voor veranderingen en je bent in staat om dit over te brengen op je collega's. Uit jouw profiel blijkt dat jij:

 • In het bezit bent van een mbo-diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Ouderen een warm hart toedraagt en zorgt dat jij duidelijk krijgt wat de wensen en behoeften zijn van de bewoners;
 • Flexibel bent om volgens rooster alle diensten te draaien (dag-, avond-, nacht- en weekend).

Een baan die veel biedt

De cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg is van toepassing:

 • Het salaris voor de functie van coordinerend verzorgende IG bedraagt maximaal € 3.502,58 (FWG 40) bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%;
 • Topaz biedt een ruim aanbod aan opleidingen en de kans om je verder te ontwikkelen;
 • Collectiviteitskorting op verschillende zorgverzekeringen en kortingen op inboedel-, reiskosten- of autoverzekering;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits At Work;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Leuke extra's zoals ons fietsplan.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu definitief bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. We zijn geïnteresseerd in het hele verhaal; hun complete levensgeschiedenis. Alleen op die manier, als we weten wie ze zijn en waar ze blij en gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij ze past. Dat betekent dat ook het hele leven van onze medewerkers belangrijk is. Alleen als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kom je tot je recht en kun je echts iets betekenen voor de bewoners. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling en helpen we je om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Waar ga je werken?

Topaz Haagwijk is een kleinschalig verpleeghuis in Leiden met 81 bewoners. De bewoners en medewerkers komen uit de hele regio. Door de kleinschalige setting hangt er een gezellige sfeer en kent iedereen elkaar. In Haagwijk wonen mensen met dementie, met chronisch lichamelijke klachten (somatiek) en mensen met psychiatrische problematiek die als gevolg van ouderdomsklachten niet meer zelfstandig kunnen wonen (gerontopsychiatrie). Ongeveer 130 medewerkers, 80 vrijwilligers en familieleden van bewoners leveren samen de zorg die de bewoner nodig heeft. Haagwijk is een locatie waar kleinschalig gezorgd wordt; kleine teams van 10 tot 15 medewerkers ondersteunen kleine groepen van 15 bewoners, waarbij zoveel mogelijk geleefd wordt zoals thuis. Spreekt het je aan om in Haagwijk ervoor te zorgen dat nog meer dan nu de dagen van de bewoners tellen? Je bent van harte welkom als nieuwe collega!

Bel of stuur een appje naar onze recruiter Celly Buters, . Gelijk solliciteren kan natuurlijk ook, geen probleem als je geen cv bij de hand hebt. We maken dan ook graag kennis met je!

Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.

Topaz. Het hele leven telt.

Solliciteren

Deze vacature is beschikbaar op meerdere locaties.
Maak hieronder uw keuze.


Topaz: logo

Topaz
Aaltje Noordewierlaan 50
2324 KS Leiden

Bedankt voor uw interesse. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezig met versturen...

Aanhef *

Dhr.

Mevr.

Adres *

Postcode *

Woonplaats *

Motivatie *

Wat voor soort functie zoek je? *

Eventuele opmerkingen

Versturen

We vinden het leuk dat je bij Topaz wilt werken. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Interesseformulier vrijwilligerswerkFunctie:coördinerend verzorgende ig
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3502 – 3502
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Coördinerend Verzorgende IG Topaz 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures