Vacature Developer

Developer in Leiden

Developer

Als Developer bij SWIS help je mee om websites voor onze klanten te bouwen, nieuwe features te ontwikkelen en bestaande websites verder te optimaliseren.

Wij bieden

 • Een salaris tussen € 2.650 - € 4.500
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis
 • Je bepaalt zelf waar en wanneer je (thuis)werkt (40% van je werktijd)

Dienstverband:

Full-time

Part-time

Salaris:

€2650 - €4500

Kruimelpad

Wie zijn wij?

Bij SWIS bouwen we websites en applicaties voor onze klanten, waarmee we elke dag het internet een stukje mooier en beter proberen te maken. We helpen onze klanten bij hun transitie naar digitaal meesterschap, wat we Duurzaam Digitaal Veranderen noemen. We streven naar een open, eerlijk en betrouwbaar internet, en met jouw code lever je hier elke dag een bijdrage aan.

Wat ga je doen.

Als onderdeel van een multidisciplinair scrumteam in hartje Leiden ben je niet alleen een backend developer, maar ook het aanspreekpunt voor diverse klanten, waaronder DoosopMaat, Diabetes en Autoriteit Persoonsgegevens. Je zet je volledig in om technische uitdagingen aan te pakken en je team te ondersteunen bij complexe vraagstukken. Door middel van jouw solide code lever je een waardevolle bijdrage aan de betrouwbaarheid van het internet.

Wat verwachten wij van jou.

Als developer bij SWIS is het essentieel dat je analytisch, gestructureerd en gedreven bent in het werken met deadlines. Je hebt de vaardigheid om complexe vraagstukken te analyseren en gestructureerd aan te pakken, zodat je tijdig resultaten kunt opleveren. Daarnaast hecht je veel waarde aan het op de hoogte blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen in jouw vakgebied en ben je altijd bereid om je kennis te delen met je collega's. Je bent gepassioneerd over het ontwikkelen van nieuwe features en het optimaliseren van bestaande websites. Door middel van jouw expertise draag je bij aan het voortdurend verbeteren en innoveren van de online ervaring van onze klanten. Je zet je in om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen die de gebruikerservaring verbeteren en je zoekt naar mogelijkheden om bestaande websites te optimaliseren, zodat ze efficiënter en effectiever worden.

Met welke Techstack.

Bij SWIS werken we met een techstack waarin Drupal (opensource CMS) en Laravel (opensource PHP webframework) centraal staan. Jouw expertise in design patterns, unit testing en vaardigheden in PHP, SQL, JavaScript, HTML, Kubernetes en CSS zijn van onschatbare waarde. Ervaring met Drupal of Laravel is een pre, maar als je ervaring hebt met andere technologieën en bereid bent om te leren, willen we je graag spreken. We zorgen ervoor dat je de juiste certificeringen behaalt.

Wij kijken graag naar jouw talent en behoeften

Bij SWIS geloven we in jouw talent en behoeften. Naast ruimte voor professionele groei bieden we ook mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Met een persoonlijk ontwikkelbudget van €1.000, tijd voor cursussen en de mogelijkheid om deel te nemen aan sportevenementen, investeren we in jouw welzijn. Bovendien ontvang je 8 extra vakantiedagen bovenop het wettelijk minimum, kun je hybride werken (40% van je werktijd) en ontvang je waardevolle feedback van collega's om je groei te stimuleren.

Wij bieden jou

 • Salaris tussen de € 2.650 en € 4.500 afhankelijk van jouw ervaring
 • Persoonlijk opleidingsbudget en tijd voor persoonlijke ontwikkeling
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis
 • De mogelijkheid een fiets te leasen met een mooie bijdrage van SWIS
 • Noise cancelling Sony headphone
 • Mac- of Windows-laptop
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding
 • Verzorgde lunch en gratis fruit op kantoor
 • Maandelijkse borrel in het Leidse café Re-Spons
 • Een duurzame pensioenregeling
 • Je bepaalt zelf waar en wanneer je (thuis)werkt (40% van je werktijd)
 • De mogelijkheid om mee te doen aan ons vitality programma 'Fit met SWIS'
 • Fijne gelijkwaardige werksfeer: nuchtere, gezellige, collega's waar je blij van wordt, geen overwerkcultuur, wel volop events en champagnemomenten!
 • De kans om te doen waar je goed in bent en wilt worden

Dit is waarom jij bij SWIS past:

 • Jij hebt minimaal 5 jaar werkervaring als backend/fullstack developer
 • Kennis van PHP SQL, SOLID en design patterns
 • Goed gevoel voor onderhoudsbare en testbare code
 • Je bent een teamplayer met een dosis humor
 • Affiniteit met duurzame klantprojecten en onze kernwaarden: nuchter, eerlijk en vastberaden
 • Interesse in zowel CMS Drupal als Framework Laravel
 • Jij vindt het leuk om jouw werk met klanten te bespreken
 • Heb je geen ervaring met Drupal maar wil je dit graag leren en heb je wel in andere technologie gewerkt, ook dan willen we je graag spreken, wij zorgen dat je de juiste certificeringen haalt!

Word jij een SWIS-er? Wil je meer weten over deze vacature of over SWIS als bedrijf? Neem dan contact op met Valérie de Mol, bij SWIS, via .

Samen

Bij SWIS doen we veel dingen samen. We werken in multidisciplinaire teams en betrekken klanten bij het hele proces, van strategische kick-off tot analyse en evaluatie. Hechte teams. Het voelt soms alsof je samen met een groep vrienden werkt.

Maatschappelijk klanten/projecten

Samen met je collega's werk je aan projecten die een maatschappelijk impact maken. Projecten die echt wat betekenen, websites die het internet elke dag een stukje mooier maken. Jij laat met jouw werk, samen met het team, een "footprint" achter.

Groei

Of je nu stagiair, junior, medior of senior bent bij SWIS is er volop ruimte voor groei en ontwikkeling.

Bij SWIS werken we uitsluitend met de laatste technieken, programmatuur en content management systemen. Je krijgt de kans om jouw skillset continu bij te schaven door middel van trainingen en cursussen.

SWIS is ook een open-source digitale speeltuin waar we proberen voor te lopen met nieuwe open source technieken, functies, programma's en talen zoals bijvoorbeeld Drupal.

Bij SWIS proberen we elke dag een steentje bij te dragen aan jouw werkgeluk.

Wat dacht je van elke maand fit met SWIS, sporten samen met je collega's, hackathon's, tafelvoetbal- en Super Mario kart-toernooi, maar ook het legendarisch SWIS-weekend in september.

Als je bij SWIS komt werken, is er een grote kans dat je aan de slag gaat met projecten waarvoor we awards in de wacht hebben gesleept.


SWIS NERF Squad


Valérie de mol
.


Functie:developer
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2650 – 4500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Swis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Developer Swis 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures