Vacature Digital Professional

Digital Professional in Noordwijk Zh

General | Careers

Over Decos

General | Careers

Over Decos

 • Werkcultuur
  • Kernwaarden

Digital Professional

Decos Noordwijk

Doclogic Raalte

Starter

Consultancy & Support

clock

40 uur

Word jij enthousiast van digitalisering? Wil jij onze klanten hierin ondersteunen? Houd je ervan om zelfstandig aan de slag te gaan? Wil jij je graag technisch verder ontwikkelen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Digital Professional

WE ARE LOOKING FOR...

…..een enthousiaste Digital Professional die onze klanten binnen overheden wil begeleiden in hun digitalisatie. Jouw missie: de digitalisatie bij onze klanten naar een hoger plan tillen. Een achtergrond binnen de IT heb je niet nodig maar jij bent er helemaal klaar voor om een duik te nemen in de wereld van de digitalisatie. Dit gaat goedkomen met de hulp van jouw collega's, zij nemen jou graag mee in het leren kennen van alle ins & outs van onze oplossingen.

Je gaat werken en leren combineren, wij geloven dat jij het beste leert door te doen en daarom krijg jij als Digital Professional na een maand één of meerdere opdrachten toegewezen binnen bijvoorbeeld een gemeente of veiligheidsregio. Dit betekent dat jij vanaf de eerste maand al eigen verantwoordelijkheden hebt. Bij de ene opdracht zal je als schakel fungeren tussen Decos en de klant en zorg je ervoor dat de implementatie van onze software tijdens een project zo soepel mogelijk verloopt. Bij een volgende opdracht ondersteun jij onze klanten tijdelijk in de rol van specialist aangaande onze software. Je begeleidt de klanten met het verbeteren en optimaliseren van processen en denkt mee bij het inrichten van bepaalde processen in bijvoorbeeld ons zaaksysteem. Met jouw luisterend oor en communicatieve skills weet jij precies wat de klant nodig heeft en hoe jij de klant kunt adviseren en begeleiden in onze systemen. Gedurende jouw periode als Digital Professional kom je erachter van welke aspecten jouw hart sneller gaat kloppen, op basis van dat gevoel bepalen wij jouw vervolgstap binnen de Decos Technology Group!

Onze klanten zitten door heel het land verspreid, jij bent dan ook vaak onderweg om onze klanten te ondersteunen in hun digitale ambities. Tegenwoordig ben je steeds vaker digitaal onderweg doordat thuiswerken steeds meer normaal is geworden, maar het kan natuurlijk zo zijn dat de klant je graag op locatie wilt zien. Flexibiliteit vanuit jou is hierin belangrijk!

Wil je meer weten over de functie van Digital Professional en/of ervaringen van collega's lezen? Klik dan hier .

SKILLS & REQUIREMENTS

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Goede communicatieve vaardigheden om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen;
 • Zelfstandige houding;
 • Enthousiaste, proactieve houding zodat klanten graag met jou willen samenwerken;
 • Affiniteit met Software, je vindt het leuk om je te verdiepen in bepaalde technologieën en hier alle ins en outs van te leren kennen;
 • In het bezit zijn van een Rijbewijs;
 • Beschikbaarheid van 40 uur;

WHAT'S IN IT FOR YOU?

Jij krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen, hiervoor stellen wij jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar en word je begeleid om jouw persoonlijke en zakelijke doelen te behalen. Natuurlijk is er voor jou een laptop en telefoon beschikbaar en is er de mogelijkheid tot een elektrische leaseauto . Werk je graag vanuit huis? Dan kunnen wij jou voorzien van een thuiswerkplek! Ook hebben wij een pensioen-en bonusregeling . Een leuk weetje; als jij 9 maanden in dienst bent dan heb jij de mogelijkheid om participaties te kopen want wij geloven in ' employee ownership '. Uiteraard hebben wij ook leuke extra's zoals een actieve funclub, personeelsweekend, kerstfeest, ontbijtjes en weet jij een leuke activiteit? Wij staan altijd open voor leuke nieuwe ideeën.

WHEN? NOW!

Ben jij de Digital Professional die zich graag allround wilt ontwikkelen in het IT vak? Wil je graag bij Decos de eerste stap in je carrière maken? Solliciteer dan via bovenstaande knop en vertel waarom jij een waardevolle toevoeging bent voor Decos. Wie weet kom jij ons team versterken en verwelkomt Pepper, onze receptierobot, je bij de deurFunctie:digital professionals
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Decos Technology Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Digital Professional Decos Technology Group 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures