Vacature Ergotherapeut

Ergotherapeut in Noordwijk Zh

Ergotherapeut

Heb jij affiniteit en ervaring met het werken met mensen met een verstandelijke beperking? Wil jij graag werken in een deskundig paramedisch team? Ben jij een expert op het gebied van het behandelen van complexe zorgvragen?

Je kunt reageren t/m 08-12-2023

Contact opnemen

Waar ga je werken?

In verband met een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een ergotherapeut die onze collega per direct wil waarnemen. Je gaat werken voor expertisecentrum Advisium in Noordwijk en wordt onderdeel van de paramedische vakgroep. Advisium Noordwijk biedt professionele zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.

Bij 's Heeren Loo werken meer dan 1200 specialisten. Samen vormen zij Advisium: het grootste expertisecentrum van Nederland binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg. Onze specialisten werken samen aan de verbetering van de zorg en de behandeling van mensen met een verstandelijke beperking. We maken actief werk van (wetenschappelijk) onderzoek en werken langdurig samen met universiteiten en hogescholen. Bij Advisium is er altijd aandacht voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Hoe ga je helpen?

Je kerntaak is om door middel van analyse te komen tot diagnose en doelstellingen. Als deze duidelijk zijn stel je een behandel- en/of adviestraject voor onze cliënten op. Je gaat werken met een diverse doelgroep. Zo zie je kinderen, jongeren en volwassenen met een lichte verstandelijke beperking tot een ernstige (meervoudige) beperking, vaak met diverse bijkomende (gedrags)problematieken en een complexe zorgvraag. In je werk krijg je te maken met alle mogelijke ergotherapeutische hulpvragen. Je bevindingen en adviezen licht je toe aan begeleiders, ouders, relaties van cliënten en andere direct betrokkenen.

De afdeling ergotherapie is onderdeel van de paramedische vakgroep van expertisecentrum Advisium Noordwijk en bestaat uit 5 ergotherapeuten met zowel fulltime als parttime dienstverbanden. De afdeling heeft zich gespecialiseerd in zit- en ligproblematiek, Sensorische Informatieverwerking, EMB, slaap- en valproblematiek.

We zijn tevens werkzaam op een speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) school. Hier zien we kinderen tussen de 4 en 20 jaar, we werken aan (voorbereidende) schrijfproblemen en andere schoolse vaardigheden. Ook werken we met de kinderen aan ADL vraagstukken zoals veters strikken, knopen, etc. Daarnaast pakken we ook SI-vraagstukken op.

Als je hier komt werken stellen we in overleg je takenpakket samen.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding ergotherapie. Verder:

 • sta je ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici
 • heb je een AGB-code en ervaring in de eerstelijnszorg waardoor je tevens kunt werken conform de uitgangspunten in zorgverzekeringswet
 • heb je affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking
 • ben je bij voorkeur in het bezit van een auto vanwege werkzaamheden in de regio

Dit bieden wij

 • Een contract voor de duur van een zwangerschapsvervanging van 24-28 uur p/w.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €3123,- en maximaal €4575,- (FWG 55) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten, balansverlof naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Sabine van der Meij - Sneijders (Manager Advisium) via telefoonnummer .Functie:ergotherapeut
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3123 – 4575
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Voorhout
 2. Ergotherapeut ’s Heeren Loo Zorggroep 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures