Vacature F&B Supervisor

F&B Supervisor in Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

F&B Supervisor

Heb jij al enige tijd ervaring in de horeca en ben jij er klaar voor om je expertise te delen en een team te begeleiden?

Sluit je dan gauw aan bij ons F&B team en wordt F&B Supervisor!


De functie in het kort:

 • Tijdens de shift stuur jij jouw team aan om de gasten van Restaurant Nest en het Live Cooking Restaurant een geweldige middag/avond te bezorgen.
 • Je begeleidt en motiveert een veelzijdig team dat bestaat uit zowel ervaren vakmensen als, beginners in de horeca en stagiairs.
 • Samen met de restaurantmanagers werken jullie continu aan het verbeteren van de gastbeleving.
 • Je ontwikkelt je eigen (leidinggevende) capaciteiten ook iedere dag verder binnen een werkomgeving waar iedere dag anders is.

Hoe ziet de werkdag van een F&B supervisor eruit

Je komt vrolijk binnen en groet onderweg naar restaurant Nest de collega's die je tegenkomt. Het restaurant ziet er weer prachtig uit, je merkt echt dat er met veel zorg en aandacht gewerkt is aan het interieur. Het voelt er zo heerlijk knus aan dat je niet kan wachten om de beste service aan de gasten te geven. Je team is nog niet compleet dus jij neemt de avond alvast voor jezelf door. Wanneer iedereen binnen is roep je iedereen bij elkaar om de briefing te starten. Je behandelt de belangrijke punten en bijzonderheden voor deze avond. Zo is er een gast met een ernstige pinda allergie waar goed rekening mee gehouden moet worden en viert een koppel hun eerste trouwdag. Je motiveert het team hun beste beentje voor te zetten en om er een mooie avond van te maken. Want het draait allemaal om die ultieme WOW-beleving van de gast. Iedereen is enthousiast en gaat aan de slag met de mise en place. Na het eten druppelen de eerste gasten al binnen die je warm verwelkomt. De avond loopt gesmeerd en dankzij jouw ondersteuning begeleid je het team naar een hoger niveau en kan de F&B afdeling zich weer verder ontwikkelen. Wanneer de laatste gasten vertrekken ruimen jullie samen alles op en kijken jullie terug op een mooie avond onder het genot van een sluitdrankje.


Wat bieden wij jou met deze vacature?


 • Een goed salaris
 • 25 vakantiedagen per jaar (wanneer je fulltime werkt)
 • Reiskostenvergoeding volgens ons reiskostenbeleid (vanaf 10 km)
 • Een goede werk-privé balans inclusief tijd voor tijd
 • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling (d.m.v. diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden)
 • Een prachtige werkplek waar je je helemaal @home kunt voelen
 • Een super team vol gezellige gemotiveerde collega's
 • Regelmatig personeelsfeesten en - uitjes georganiseerd door Feestcommissie de Toekan
 • Personeelskorting op verblijf bij een grote selectie Van der Valk Hotels (€65,- p.k.p.n.)
 • Leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer via het Valk Benefits programma
 • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Horeca & Catering

Lijkt de afdeling jou interessant maar is de functie van F&B Supervisor net niet wat je zoekt? Bekijk dan eens onze andere horeca vacatures op de afdeling of neem contact op met HR via . Van der Valk biedt een tal aan (doorgroei)mogelijkheden!Functie:f&b supervisor
Startdatum:14-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Valk Hotels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Voorhout
 2. F&B Supervisor Van der Valk Hotels 14-10-2023

Bekijk ook andere vacatures