Vacature Financial Controller

Financial Controller in Lisse

Financial Controller

Controller:

Ben jij een geboren analyticus die betekenis geeft aan getallen? Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière? Als financial controller bij Intratuin Lisse geef je leiding en sturing aan het huidige administratieve team, zij zorgen voor de dagelijkse boekingen van alle facturen, bankafschriften en kasbescheiden. Wat wij zoeken is een enthousiaste collega die deze cijfers kan omzetten in financiële rapportages voor het management.

De functie:

Om deze functie van financial controller succesvol te kunnen invullen is het belangrijk dat je een enthousiaste teamplayer bent. Je kunt goed zelfstandig werken en bent daarnaast flexibel, organisatiebewust en initiatiefrijk. Goed prioriteren en plannen is jouw tweede natuur. Daarnaast ben je conceptueel en analytisch sterk en ben je in staat om bevindingen en analyses goed over te brengen, zowel schriftelijk als mondeling. Ook verwachten we van jou dat je hands-on, pragmatisch en doelgericht bent.
Binnen onze organisatie heerst een informele sfeer met laagdrempeligheid en transparantie.

Wat ga je doen?

 • Je geeft sturing aan de administratieve afdeling
 • Je maakt financiële analyses ten behoeve van een verdere (financiële) optimalisatie
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het jaarlijkse budget en de forecast
 • Je stelt maandelijkse en ad-hoc financiële rapportages op
 • Je draagt zorg voor de voorbereidingen van de jaarrekening

Waarom werken bij Intratuin Lisse?
Naast een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en een spiksplinternieuwe werkplek zijn er nog veel meer redenen waarom je écht bij Intratuin Lisse aan de slag wil gaan:

 • Je werkt op een heerlijk groen 'kantoor'!
 • Als werknemer krijg je een fijne personeelskorting van tussen de 20 en 30%;
 • Je geniet met 20% korting van de lekkernijen uit ons restaurant;
 • Waar hard gewerkt wordt, moet ook gefeest kunnen worden! En laten we daar bij Intratuin Lisse nou net héél goed in zijn . Verspreid over het jaar organiseert onze feestcommissie de leukste activiteiten voor ons team;


Functie:financial controller
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Voorhout
 2. Financial Controller Intratuin 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures