Vacature Financial controller

Financial controller in Voorhout

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in (speciaal) onderwijs van kinderen vanaf 4 tot 27 jaar. Ze zijn gevestigd in Voorhout. Ze bieden de ondersteuning die de kinderen nodig hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen. Het bedrijf heeft 46 locaties door heel Nederland en er werken ongeveer 1150 experts die werken in speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en ondersteuning biedt aan ruim 4300 leerlingen. Ze werken vanuit hun kernwaarden: Kracht, Onvoorwaardelijkheid en Passie en een positieve (onderwijs)visie. Met als doel leerlingen perspectief bieden op een betekenisvolle toekomst. Om dit te bereiken, werken ze nauw samen met netwerkpartners in onder meer onderwijs, jeugdhulp, zorg, arbeid en justitie.

Het bedrijf is te bereiken vanuit Leiden, Den Haag en Hoofddorp met de auto.

Functieomschrijving

Als financieel controller speel je een cruciale rol in het bewaken van de financiële cyclus, van begroting tot jaarrekening. Je gaat verder dan alleen het uitvoeren van administratieve taken;

 • Je denkt proactief mee over het optimaliseren van de financiële processen Hierbij staat het waarborgen van juistheid, volledigheid en tijdigheid van financiële verantwoording centraal.
 • Je vertaalt de organisatorische koers naar doeltreffend financieel beleid en zorgt ervoor dat ze de middelen doelmatig en rechtmatig besteden. Met een scherp oog houd je overzicht over alle unieke afspraken.
 • Je biedt ondersteuning aan de financieel administratief medewerkers en je hebt veel contact met je collega’s over de status, voortgang en bijzonderheden van de financiële administratie en jouw specifieke aandachtspunten

Naast je dagelijkse werk lever je een waardevolle bijdrage aan diverse projecten en pak je vraagstukken op vanuit de afdeling Financiën en Bedrijfsvoering. Waarbij je ook andere regio's en scholen ondersteunt bij vorming, ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van hun financiële beleid. Je weet goed jouw positie in te nemen waarbij je het verhaal achter de cijfers op een heldere wijze kunt overbrengen.

Dit betreft een fulltime functie voor 40 uur per week.

Functie-eisen

‘Je bent analytisch, nauwkeurig en sociaal’ 

 • Minimaal twee jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Affiniteit met het onderwijs;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris tussen de €3.000 en €5.000 bruto per maand op basis van 40 uur;
 • Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;
 • Direct op contract bij het bedrijf;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Je krijgt een IPhone en Mac-book in gebruik die je na 3 jaar kunt overnemen;
 • Korting bij Kunst en Cultuurinstellingen;
 • Fietsplan regeling;
 • Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben jij een gedreven professional met een passie voor financiën en een scherp oog voor detail? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat zich inzet voor de groei en ontwikkeling van mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer direct of voor vragen kun je bellen naar: 071-5665724 en vragen naar Eva of Kiki.Functie:financial controller
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via k.vanderborn@werk.olympia.nl of Kiki van der Born. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Voorhout
 2. Financial controller Olympia 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures