Vacature GMP Trainer Farmaceutische Industrie

GMP Trainer Farmaceutische Industrie in Leiden

Bedrijfsomschrijving

Binnen dit toonaangevende bedrijf worden standaard en op maat gemaakte cursussen en trainingen ontwikkelt en uitgevoerd binnen een realistische farmaceutische omgeving. Je komt hier te werken in een team dat een grote passie heeft voor het verspreiden van hun kennis. 

Functieomschrijving

Bij dit bedrijf ga jij aan de slag als GMP trainer waarbij je bezig zult zijn met het overdragen van jouw expertise op het gebeid van GMP gereguleerde productie binnen de farmaceutische industrie. De kennis en ervaring die jij hebt opgebouwd door de jaren heen zul je zowel door middel van hands-on trainingen als theoretische programma's overdragen aan de cursisten. Hierbij geef je diverse trainingen in de cleanrooms en laboratoria die op locatie van dit bedrijf aanwezig zijn.

Naast het actief instrueren van de cursisten zul je ook meehelpen met de ontwikkeling van nieuwe cursussen en trainingsprogramma's om continue verbetering te garanderen. Dit doe je in samenwerking met de andere trainers en je teamleider. Je bent in deze functie ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de productie- en laboratoriumapparatuur.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar kandidaten met het volgende profiel:

  • MLO/HLO opleiding binnen de Life Sciences of soortgelijk
  • Ervaring binnen de farmaceutische industrie met GMP gereguleerde productie
  • Communicatief en sociaal
  • Interesse om kennis en ervaring over te dragen
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris tot €5000 bruto op basis van 40 uur
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit

Over Science@Work

Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.

Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.

Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.Functie:Leidinggevende functies op het gebied van speur- en ontwikkelingswerk
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 4500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of Jonathan Velder. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. GMP Trainer Farmaceutische Industrie Science at Work Staffing BV 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures