Vacature GZ-Psycholoog

GZ-Psycholoog in Leiden

GZ-psycholoog

de Waag Leiden

Vervaldatum: 20 juni 2024

 • 24 - 36 uur

  Per week

 • € 4.785,00 - € 6.264,00

  Loonindicatie

 • de Waag Leiden

  Locatie

GZ-psycholoog
(24-36 uur per week)

Bij de Waag werk je, samen met een enthousiast en bevlogen team aan zorg voor veiligheid. Wij bieden gespecialiseerde zorg voor mensen met grensoverschrijdend of strafbaar gedrag in zowel vrijwillig als verplicht kader. Door samen met de cliënt de hulpvraag te onderzoeken en te kijken naar risicofactoren en problematiek die een rol spelen bij het strafbare of grensoverschrijdende gedrag wordt de behandeling vormgegeven.
Het team in Leiden bestaat uit betrokken psychiaters, Klinisch Psychologen, (gz-)psychologen en systeemtherapeuten die intensief met elkaar, de cliënten en de betrokken ketenpartners samenwerken. Daarnaast wordt er waar nodig intensief samengewerkt met collega's van onze andere zorglijnen (Agressie en Vermogen, Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag en Jeugd) om steeds op maat een behandeling aan te bieden voor het hele systeem die past bij de risicofactoren, noden en behoeften van alle betrokkenen. Naast zorg voor het cliëntsysteem is er ook zorg voor elkaar om dit bijzondere werk goed te kunnen doen.

"Het werken in de zorglijn Huiselijk Geweld is afwisselend, dynamisch en uitdagend doordat je te maken hebt met een hele diverse cliëntengroep. Samen met cliënten, hun systeem, collega's en ketenpartners werken aan veiligheid geeft veel voldoening." - gz-psycholoog bij de Waag
Functie
Je bent (regie)behandelaar binnen het team van de zorglijn Huiselijk Geweld, waarbij je als behandelaar je eigen individuele caseload bedient met uiteenlopende complexe problematiek (partnergeweld, kindermishandeling, stalking) en comorbide stoornissen. Onderdeel van de behandeling is het uitvoeren van diagnostiek (waaronder risicotaxaties), voeren van systeemgesprekken en op indicatie. Daarnaast:

 • Je werkt nauw samen met ketenpartners en met collega's van andere zorglijnen.
 • Naast de directe cliëntenzorg zijn er mogelijkheden om je in te zetten voor bijvoorbeeld kwaliteitsborging, ontwikkeling en implementatie van behandelvormen.
 • Er is wekelijks multidisciplinair overleg met de psychiater, klinisch psycholoog, (gz-)psychologen en systeemtherapeuten.
 • In het team kun je ook optreden als regiebehandelaar in casuïstiek met collega-behandelaren en biedt je (mogelijk) begeleiding aan gz-psychologen in opleiding.

Wat bieden wij
Werken in de forensische zorg, vraagt om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in onze arbeidsvoorwaarden en alles daaromheen. Zo kun je op basis van een fulltime werkweek van 36 uur rekenen op:

 • Salaris tussen € 4.785,00 en € 6.264,00 bruto per maand (FWG 65).
 • 166 vakantie-uren en 35 levensfasebudget-uren.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het jaarsalaris, 8% vakantiegeld en pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Na een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Maar dat is nog niet alles. Wat dacht je van een jaarlijks individueel opleidingsbudget en balansbudget? Meer over ons werkgeverschap lees je hier .

Profiel

 • Je bent BIG-geregistreerd en beschikt over een registratie als gz-psycholoog.
 • Je hebt affiniteit met de forensische doelgroep en bent in staat om bij onze cliënten de kwetsbare kant te zien.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met huiselijk geweld problematiek.
 • Je bent verbindend, integer en kan de-escalerend optreden.

Organisatie
De Waag is de oudste en grootste aanbieder van ambulante forensische psychiatrie in Nederland. Wij zijn gericht op innovatie en koploper op het gebied van risicotaxatie en zorgprogrammering. Samen met de afdeling onderzoek werken we continu aan verbetering en ontwikkeling van de behandelinhoud. Toegankelijkheid en saamhorigheid kenmerken het werken bij de Waag.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.dewaagnederland.nl en www.dfzs.nl .
Interesse
Neem contact op met Stefan Zwartjes, of , om je inhoudelijke vraag te stellen of om alvast kennis met ons te maken.

Functie:gz-psycholoog
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4785 – 6264
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Forensische Zorgspecialisten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. GZ-Psycholoog De Forensische Zorgspecialisten 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures