Vacature GZ Psycholoog Poli Volwassenen

GZ Psycholoog Poli Volwassenen in Voorhout

GGZ Rivierduinen logo

GZ psycholoog poli volwassenen

 • Voorhout
€ 4.108 - € 6.264 per maand Polikliniek volwassenen 24-36 uur, psychologen

Vacature details Solliciteer

Welke uitdaging ga je aan?

Ambieer jij een zelfstandige functie met ruimte voor professionele ontwikkeling en veranderingsgericht werken? Kom werken bij de polikliniek Volwassenen van GGZ Rivierduinen in Voorhout.


Binnen een relatief kleine en goed georganiseerde locatie ben jij een deskundige en ontwikkelingsgerichte GZ Psycholoog. Je werkt met een gevarieerde doelgroep en breed spectrum aan psychische aandoeningen (o.a. SAS, PP, trauma/ PTSS en Autisme. Hierdoor is geen cliënt hetzelfde. Het is jouw taak om op basis van je ervaring, kennis en creativiteit samen met een cliënt en je collega's aan een herstelgerichte behandeling te werken.

Voor je collega's ben jij iemand die het prettig vind om op een gelijkwaardige en constructieve manier samen te werken. Je werkt in enthousiast team waarin mensen zich graag willen ontwikkelen. Vanuit jouw rol als GZ Psycholoog vind je het leuk om hier aan bij te dragen middels het geven van supervisie en werkbegeleiding aan basispsychologen en psychologen in opleiding. De teams zijn multidisciplinair (zowel horizontaal als verticaal) waarbij ieders input er toe doet.

Vanuit onze persoonlijke aanpak en herstelgerichte zorg bieden wij cliënten verschillende soorten behandelingen op zowel individueel vlak als in groepsverband, met name traumatherapie/EMDR en CGT. Heb je ambities of ontwikkelingswensen dan gaan we graag met je in gesprek hoe we jou hierin kunnen faciliteren.

Als professional hecht je veel waarde aan autonomie, kwaliteitsverbetering en wetenschappelijk onderzoek zodat de afdeling de beste zorg aan onze cliënten kan blijven bieden.


Wie ben jij?


Om de functie van gz psycholoog goed uit te kunnen voeren, beschik je ook over:

 • Een BIG registratie als GZ-psycholoog;
 • Ervaring in de psychiatrie;
 • Affiniteit en ervaring met psychologisch onderzoek;
 • Ervaring met de behandelingen van meervoudig en/of complex trauma is een pré.

Waar ga je werken?

Op de polikliniek volwassenen krijg je te maken met een uniek en complex werkterrein. We bieden op onze generalistische poli behandeling aan cliënten met een breed scala aan (comorbide) psychiatrische problematiek.

Ons team bestaat uit verschillende hulpverleners: psychiaters, psychiatrisch verpleegkundige, basis-/gz psychologen, GGZ-agoog, verpleegkundig specialisten, arts-assistenten. Daarnaast zijn er ook een aantal opleidingsplekken voor diverse disciplines, waardoor er een veilig leerklimaat aanwezig is. Het uitgangspunt van het team is om door middel van onze behandelingen samen met de cliënt te werken aan de weg naar herstel en de cliënt de regie over zijn/haar leven te laten behouden. We zijn een betrokken team waar samenwerking centraal staat, de deur staat voor elkaar open en er is ruimte en enthousiasme om jouw kwaliteiten en interesses te ontwikkelen. We zijn behulpzaam en betrokken naar elkaar en hebben wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 24 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €4.108,- en €6.264,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantieuren;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .


GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen is dé aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg in het noorden en midden van Zuid-Holland.

Functie:gz psycholoog poli volwassene
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4108 – 6264
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Rivierduinen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. GZ Psycholoog Poli Volwassenen Stichting Rivierduinen 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures