Vacature Iemand

Iemand in Voorhout

Vacature Marketing, Communicatie en PR bij Insta Green Voorhout (vrijwillig)

Geschreven door Redactie BOL > Hans Geerlings

Foto's Insta - Green Voorhout.


Echter groeien onze projecten en is de tijd om social media bij te houden, het schrijven van nieuwsbrieven etc. steeds beperkter. Juist nu we willen gaan professionaliseren is dit heel belangrijk. Momenteel zijn we druk met het bouwen van een nieuwe website en hier hoort straks een goede communicatie en PR bij. Daarom zijn wij per direct op zoek naar iemand die hier ons bij kan ondersteunen.

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die kennis en ervaring meebrengt op één of meer van deze gebieden: marketing en communicatie, de inzet van Social Media en het versturen van nieuwsbrieven. In de uitvoering van de functie werk je nauw samen met Esther. Je vindt het leuk om creatieve en praktische oplossingen te bedenken en deze uit te (laten) voeren.

Wat ga je doen?

• Actief bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van ons bedrijf InstaGreen door o.a. Het schrijven van nieuwsbrieven, het maken van social media posts en evt. online acties.
• Actief werven van nieuwe klanten m.b.v. social media, campagnes, directe schriftelijke of mondelinge benadering.

Wat kun je van ons verwachten?

Een dynamische omgeving met uitdagende projecten waar je veel eigen inbreng in hebt. En vooral: werken in een fijn team dat blij is met alle hulp die we mogen ontvangen. We bespreken jouw wensen en doelen en stemmen daar het takenpakket zoveel als mogelijk op af!


Enthousiast geworden? Wij vertellen je graag meer! Neem contact op met Esther Hoeijmans, manager Insta-Green. Zij is bereikbaar via of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots.

Zie ook onze website https://insta-green.nl/Functie:iemand
Startdatum:5-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Blik Op Lisse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Iemand Blik Op Lisse 05-04-2024

Bekijk ook andere vacatures