Vacature IT Consultant (Software)

IT Consultant (Software) in Noordwijkerhout

IT Consultant (software)

Jij helpt bedrijven te groeien, met onze software. Begrijp jij hoe slimme software helpt om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen? Dan zoekt het -team naar jou.

Noem het softwareconsultant, productspecialist, accountmanager of hoe je wilt. Jij bent het vaste aanspreekpunt voor bedrijven die onze software gebruiken. Daarom adviseer je bedrijven, geef je trainingen en ondersteun je medewerkers, zowel bij de klant op locatie als vanuit ons kantoor in Noordwijkerhout.

Je kent onze software waarschijnlijk nog niet. Dat hoeft ook niet. Wij maken je wegwijs, zodat jij straks klanten kunt helpen met de implementatie. Daarnaast betrekken we je graag bij het testen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Wat jij opvangt als je klanten spreekt is de beste input om onze software nog verder te verbeteren.

Wat ga je doen?
Jij bent ons contact met klanten. Je vraagt naar de behoeften van bedrijven, adviseert de juiste oplossingen en verzorgt de implementatie. Je biedt ondersteuning waar dat nodig is en koppelt vragen of verzoeken terug aan onze ontwikkelaars.

Dat betekent dat je aan de slag gaat in een uitdagende en afwisselende functie, met veel vrijheid om die naar eigen inzicht in te delen. Dat verwachten we ook van je, omdat we zoeken naar zelfredzame specialisten die blij worden van klantcontact.

Wie zoeken wij?

 • Je werkt klantgericht en wil graag mensen helpen
 • Je communiceert helder, zowel met klanten als collega's
 • Je bent handig met Excel (MySQL of Access is een pré)
 • Je bent zelfredzaam, dus gaat uitdagingen niet uit de weg
 • Je wilt 32 tot 40 uur per week aan de slag
 • Pre: je woont binnen 30 minuten van Noordwijkerhout

Wat bieden wij?

 • Een enthousiast team dat je graag ondersteunt
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid: dus ruimte voor jouw ideeën
 • Een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden
 • Software van de marktleider: daar worden klanten blij van
 • Goede arbeidsvoorwaarden met een auto en laptop van de zaak
 • Salaris € 2.000,00 - € 3.500,00 per maand
 • Collectief pensioen

Over
software is complete bedrijfssoftware (ERP), voor bijvoorbeeld de bloembollenhandel, sierbestrating en detailhandel. We zijn marktleider in meerdere sectoren en toonaangevend in andere. Ons team van 37 medewerkers streeft ernaar de allerbeste software voor klanten te ontwikkelen.

Ons kantoor zit in Noordwijkerhout, maar onze klanten zitten door heel Nederland. Dagelijks werken er duizenden mensen met onze software. Daar zijn we trots op!

Lijkt dit je een mooie uitdaging? Solliciteer direct door een mail te sturen naar . Wij zijn benieuwd.
Past het je misschien niet perfect, maar heb je wel interesse? Ook dan horen we graag van je.

zit in Noordwijkerhout, maar onze klanten vind je door heel Nederland. Onze producten zetten de trend voor bedrijven in de bloembollenhandel, sierbestrating en detailhandel. Het team van zo'n 37 medewerkers is continu bezig om de producten verder te verbeteren. Zo versterken we de prestaties van onze klanten. Dagelijks werken er duizenden mensen met onze software. Daar zijn we best trots op.

ProductenFunctie:it consultant software
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Troublefree via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. IT Consultant (Software) Troublefree 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures