Vacature Junior Hovenier

Junior Hovenier in Nieuw-Vennep

Bedrijfsomschrijving

Jouw nieuwe werkgever is een groot groenvoorzieningsbedrijf met 10 vestigingen in Nederland.

Het bedrijf maait de bermen en verzorgt de aanleg en het onderhoud van groen, maar ook het onderhoud van bomen langs onze snel- en provinciale wegen. We richten parken en speelterreinen in, zorgen voor mooie en veilige oevers, onderhouden watergangen en leggen sportvelden aan. Ook het onderhoud van deze projecten nemen zei voor hun rekening.

Het bedrijf is gevestigd in de gemeente Haarlemmermeer en is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Zoetermeer ,Leiden, Haarlem en Hoofddorp.

Functieomschrijving

Je leert het vak van hovenier on-the-job, met trainingen en cursussen. Aanleg, onderhoud, greenkeeping, er zijn volop mogelijkheden! Verder is er de mogelijkheid om in een korte termijn het vak van een ervaren vakman te leren. 

Bij WerkTalent zijn er meerdere mogelijkheden tot het behalen van cursussen en trainingen. Zo kan je via onze academy o.a. je VCA, Bosmaaier, kettingzagen en machinistendiploma behalen! Dus kortom veel leren op de werkvloer en dit aanvullen met cursussen en trainingen en voor je het weet ben je een zelfstandig werkend hovenier. 

Functie-eisen
  • Buitenmensen die graag hun handen uit de mouwen steken en fulltime beschikbaar zijn.
  • Een rijbewijs B en/of T rijbewijs 
  • In bezit van eigen vervoer (auto,scooter,fiets)
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris van minimaal € 2300 bruto per maand
  • Je krijgt de ruimte om een vak te leren zowel on the job als met trainingen en cursussen.


Functie:manager hoveniersbedrijf
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2300 – 2650
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via kimberlyvannieuwkoop@mail.werktalent.nl of 31649423703. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Junior Hovenier WerkTalent 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures