Vacature Keuringsarts - Keuringsarts

Keuringsarts - Keuringsarts in Leiden

Keuringsarts

Ben je een basisarts mét BIG-registratie, op zoek naar regelmatige werktijden en geïnteresseerd in geneesmiddelen? Als keuringsarts bij CHDR sta je aan de voorhoede van ons onderzoek en draag je actief bij aan onze klinische studies. Je werkt in een innovatieve omgeving, waar je nauw samenwerkt met projectleiders en andere keuringsartsen om de proefpersonenselectie tijdens keuringen efficiënt te laten verlopen. Jouw inzet draagt niet alleen bij aan de juiste screening van proefpersonen, maar ook aan het succesvol verloop en de nauwkeurigheid van onze studies. Klaar om onderdeel te worden van ons team?

Wie zijn wij?

Met een enthousiast en ambitieus team werken we binnen het CHDR (www.chdr.nl) sinds 1987 aan hoogwaardig, klinisch onderzoek naar de effecten van nieuwe en bestaande geneesmiddelen. Het CHDR voert zowel klinische studies uit in opdracht van farmaceutische bedrijven als CHDR-geïnitieerd onderzoek. Het CHDR is gevestigd in Leiden en werkt nauw samen met Universiteit Leiden en de klinische afdelingen van het LUMC.

Wetenschappelijke kwaliteit staat bij CHDR voorop. We staan voor verdieping, innovatie en samenwerking. Medewerkers en proefpersonen voelen zich bij CHDR thuis. We leveren topkwaliteit op het terrein van klinisch onderzoek en zijn continu bezig met innovatie. Bij CHDR werken ruim 350 mensen en we voeren gemiddeld 45 studies per jaar uit. Door nauw samen te werken met collega's maak je gebruik van elkaars specialismen zodat onze klanten de juiste dienstverlening krijgen en jij en CHDR verder ontwikkelen.

Hoe ziet de functie eruit?

Als keuringsarts kom je te werken op het Keuringscentrum in een divers en collegiaal team. Je bent verantwoordelijk voor het keuren van potentiële vrijwilligers die deelnemen aan de verschillende geneesmiddelenonderzoeken. Dit doe je onder andere door:

 • Op de hoogte te zijn van de keuringsvereisten voor de verschillende onderzoeken;
 • Metingen te beoordelen zoals bloeddruk, ECG, bloeduitslagen en andere informatie om zo een inschatting te maken of de vrijwilliger geschikt is voor het betreffende onderzoek;
 • Het instrueren van vrijwilligers;
 • Nauw contact te hebben met projectleiders en artsen van de verschillende onderzoeken.

Wat verwachten wij van jou?

Als keuringsarts werk je accuraat, ben je geïnteresseerd en (positief-) kritisch. Je kunt je eigen kwaliteiten benoemen en durft te reflecteren op eigen handelen. Je bent teamgericht en begrijpt dat feedback noodzakelijk is voor een goed functioneren als keuringsarts én team. Daarnaast ben je in staat mensen op hun gemak te stellen. Verder heb je:

 • Een afgeronde opleiding Geneeskunde;
 • Een BIG-registratie;
 • Affiniteit met het verrichten van onderzoek;
 • Een gevoel dat je beter thuishoort in de wereld van geneesmiddelonderzoek dan in een traditionele zorgomgeving.

Wat bieden wij?

Voor deze functie bieden wij je een jaarcontract voor minimaal 24 uur per week (met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd). De bijbehorende arbeidsvoorwaarden zijn (op basis van 40 uur):

 • Regelmatige werktijden (maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur;
 • Je bouwt een goed pensioen op bij pensioenfonds ABP;
 • Naast 8% vakantietoeslag ontvang je ook een eindejaarsuitkering van minimaal 3.8% en maximaal 12%;
 • Het CHDR is goed bereikbaar want station Leiden Centraal ligt op 10 minuten lopen. Je OV-kosten worden tot 100% vergoed of je kunt voordelig een (elektrische) fiets aanschaffen.

CHDR zorgt voor een plezierige werkomgeving door het organiseren van gezellige borrels, kerstdiners, BBQ-avonden en leuke uitstapjes zoals naar de Ardennen of wintersportvakanties.

Solliciteren?

Je kunt je CV en motivatie opsturen door op de groene knop 'Solliciteren' te klikken. Vervolgens zal iemand van het HR-team contact met je opnemen. Mocht je profiel passend zijn dan nodigen we je graag uit voor twee gespreksronden samen met een teamleider en collega's.

Voor meer informatie over de functie van Keuringsarts kan je contact opnemen met , , via .

Centre for Human Drug Research, Zernikedreef 8, 2333 CL Leiden, the Netherlands. Tel.: .Functie:keuringsarts
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Centre for Human Drug Research (CHDR) via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Keuringsarts – Keuringsarts Stichting Centre for Human Drug Research (CHDR) 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures