Vacature Koerier

Koerier in Sassenheim

Stap in de wereld van de koeriers en laat elke dag een nieuw avontuur zijn! In de pittoreske regio van Sassenheim ga je aan de slag bij een bedrijf dat boodschappen, verse producten en kant-en-klare maaltijden bezorgt aan zorginstellingen. Op rolcontainers of in plastic kratten, jij bent klaar voor de fysieke uitdaging die voor je ligt.

Met je B/BE rijbewijs ben jij de kapitein van de weg. Als koerier start je tussen 05.00 en 07.00 uur en eindig je tegen de avond. Samen met je bijrijder, die zorgvuldig wordt geselecteerd voor de perfecte match, maak je de ritten nog leuker. Met vijf werkdagen per week, inclusief een zaterdagdienst om de twee weken, krijg je een vrije dag doordeweeks terug. En vergeet niet, wij zorgen voor je outfit en elke dag staat er een heerlijke lunch voor je klaar.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Ben jij klaar voor deze geweldige uitdaging waarbij je een cruciale rol speelt als koerier? Solliciteer nu en word onze nieuwe koerier! Stuur je CV naar amsterdam@iqselect.nl of bel naar 020-2385555!Functie:chauffeur taxi/prive/koerier, Koerier
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via amsterdam@iqselect.nl of 020-2385555. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Koerier IQ Select 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures