Vacature Manager Aangiftepraktijk

Manager Aangiftepraktijk in Oegstgeest

Als ervaren aangiftemedewerker neem jij een leidinggevende rol aan binnen de aangiftepraktijk. Jij zorgt voor de planning en verdeling van de aangiften (VpB, IB en BTW) en de ontwikkeling van het aangifteteam. Daarnaast ben je ook uitvoerend bezig. Jij wordt verantwoordelijk voor het verzorgen van de uitstelregelingen. Een uitdagende functie waar je zowel uitvoerend als begeleidend werkzaam bent. Flexibiliteit, vooruitstrevend en informeel zijn drie kenmerken waar dit kantoor zich in onderscheidt. Je kunt overal werken en krijgt de flexibiliteit om jouw eigen werktijden te bepalen. De activity based kantoorinrichting stimuleert het hybride werken voor iedereen. Daarnaast zijn wij binnen dit kantoor voortdurend bezig om het werk voor zowel onze klanten als alle collega’s makkelijker te maken en efficiënter in te richten. Het fiscale team bestaat uit een groep gezellige en enthousiaste collega’s variërend van (ervaren) fiscalisten tot aangiftemedewerkers en werkstudenten.Functie:Manager Aangiftepraktijk
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 4000
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Headhuntersteam via y.claassen@headhuntersteam.nl of 020-638 27 28. Of bezoek hun website https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/manager-aangiftepraktijk-6.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. Manager Aangiftepraktijk Headhuntersteam 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures