Vacature MBO-Verpleegkundige

MBO-Verpleegkundige in Leiden

Mbo-verpleegkundige (Huntington expertisecentrum)

 • Dienstverband en locatie

  Parttime - 16-32 uur

  Wisselende diensten

 • Reageren tot en met

  01-06-2024

 • 2024.030

 • Contactpersoon

  Sylvia van Rijn

Ben jij een ondernemende en betrokken mbo-verpleegkundige? Dan zoeken wij jou bij het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington ter wereld!

Als mbo-verpleegkundige op een Huntington-afdeling van Topaz Overduin bied jij zorg en ondersteuning aan bewoners binnen een kleinschalige woongroep. Jij gaat geen uitdaging uit de weg en zorgt er samen met een toegewijd en deskundig team aan collega's voor dat onze bewoners zich thuis en geborgen voelen. Om dit te bereiken pak jij de coachende en coördinerende rol op binnen het team en motiveer jij jouw collega's om elke dag weer het beste uit zichzelf te halen.

Ben jij een nieuwsgierige verpleegkundige die van uitdagingen houdt en zichzelf professioneel wil ontwikkelen? Dan zoeken wij jou als nieuwe verpleegkundige op de Huntington-afdelingen van Topaz Overduin! Heb je geen ervaring op gebied van de ziekte van Huntington? Geen probleem! Je krijgt van ons vakgerichte cursussen, een buddy op de werkvloer en een gedegen inwerkprogramma. Topaz Overduin is wereldwijd het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington en heeft het Topcare predikaat voor Huntingtonzorg. Kortom, er is veel kennis en expertise in huis om goede zorg te verlenen en jou van de benodigde kennis te voorzien. Zodat jij jezelf straks ook specialist kan noemen! Bekijk de video hieronder om alvast een indruk te krijgen van de doelgroep en wie weet is dit de baan die bij jou past en kom jij ons team versterken!

Benieuwd of dit iets voor jou is? Wij gaan graag met jou in gesprek! Wij hebben vacatures op de verschillende Huntington-afdelingen: verzorgend/begeleidend, begeleidend, opname en Huntington in combinatie met complex gedrag. Samen kijken wij waar jouw nieuwe uitdaging ligt!

Wat breng je mee?

Door jouw goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden kan jij mensen écht begrijpen. Jij staat klaar voor jouw bewoners en collega's en biedt hen een luisterend oor. Jij bent een echte teamplayer en kunt dynamiek in jouw werk waarderen. Met jouw overtuigingskracht en daadkracht krijg jij dingen voor elkaar. Verder blijkt uit jouw profiel dat jij:

 • Een mbo-diploma verpleegkundige hebt en BIG geregistreerd bent;
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien (dag-, avond-, nacht- en weekend);

Een baan die veel biedt

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals;

 • Het salaris bedraagt maximaal € 3.754,41bruto per maand (FWG 45) bij een 36-urige werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met daarna mogelijk een verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een baan bij het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington ter wereld!;;
 • Een ruim aanbod aan opleidingen en de kans om door te groeien binnen Topaz;
 • Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals een fietsplan;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits at Work. Met kortingen voor o.a. Bol.comcom en Zalando;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Waar ga je werken?

Verpleeg- behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin is een grote locatie gelegen aan de rand van de Katwijkse duinen. In Topaz Overduin wonen 190 bewoners verdeeld over drie doelgroepen: mensen met dementie, met psychiatrische klachten en met de ziekte van Huntington. Topaz Overduin is wereldwijd het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington en heeft het Topcare predikaat voor Huntingtonzorg. Binnen Topaz Overduin wordt hard gewerkt aan een nieuwe, moderne woonvoorziening voor bewoners met de ziekte van Huntington. Deze verbouwing wordt medio 2024 afgerond.

De 420 medewerkers van Overduin werken met passie en grote betrokkenheid en zijn gedreven om de beste kwaliteit zorg te bieden. De sfeer is er warm en collegiaal. Er is altijd iets te beleven in het pand of in de mooie tuin. Overduin staat midden in de Katwijkse samenleving. Dat merk je bijvoorbeeld aan het grote aantal vrijwilligers (ongeveer 260) dat binnen Overduin actief is.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners/cliënten. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling.

Dat laten we aan jou. Ben jij na het lezen van deze vacature overtuigd dat jij en Topaz bij elkaar passen? Solliciteren kan snel en makkelijk, eventueel zonder cv en motivatiebrief. Zit je nog met vragen of heb je twijfels om te solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd open om vragen te beantwoorden en nemen de twijfels graag bij je weg! ) vertelt je graag meer over de locatie en de doelgroep. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je appen of bellen met onze Recruiter Sylvia van Rijn ).

Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.

Topaz. Het hele leven telt

Sollicitatieprocedure

2

1e gesprek Wat leuk dat we met jou in gesprek gaan voor een baan bij Topaz

3

Meelopen op de afdeling Met een toekomstige collega kun je ervaren hoe "het hele leven telt" bij Topaz en loop je een dagdeel met ons mee


Topaz: logo

Topaz

Functie:verpleegkundige mbo
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3754 – 3754
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. MBO-Verpleegkundige Topaz 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures