Vacature Medewerker Ecologie

Medewerker Ecologie in Leimuiden

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige en gedreven ecoloog. Deze zal het team gaan versterken bij het uitvoeren van ecologisch onderzoek, ecologische begeleiding en advisering.

Functieomschrijving medewerker ecologie

Als medewerker ecologie draag je binnen een projectteam bij aan het uitvoeren van onderzoek (quickscans, aanvullend onderzoek, monitoring) en het uitbrengen van advies (inventarisatierapporten, ontheffingsaanvragen, ecologische begeleiding). Ons klantenbestand bestaat uit diverse bedrijven, overheden, particulieren en terreinbeherende organisaties vanuit het hele land. De veldwerkzaamheden omvatten het inventariseren en / of het monitoren van flora en fauna voor diverse projecten in heel Nederland. De advieswerkzaamheden worden uitgevoerd vanaf standplaats Leimuiden. De werkzaamheden worden zowel zelfstandig als in teamverband uitgevoerd.

Functie eisen medewerker ecologie

  • Minimaal HBO denk- en werkniveau;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als op schrift;
  • Rijbewijs B, eigen vervoer is een pré;
  • Aantoonbare ervaring met het inventariseren van één of meerdere soortgroepen;
  • Bij voorkeur relevante werkervaring.
Verder verwachten wij van jou dat je resultaat- en servicegericht bent. Je bent pro actief, doortastend en voelt je betrokken bij het bedrijf. Je bent flexibel, leergierig, stressbestendig en werkt efficiënt en accuraat. Je bent resultaat- en servicegericht. Je bent een teamplayer die het een uitdaging vindt om onze organisatie te versterken.

Wat bieden wij?

Een jaarcontract met zicht op een vast contract; Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring; Interne opleidingen door ervaren, gespecialiseerde collega's; Ruimte voor eigen ontwikkeling en specialisatie; Een goede werksfeer met gedreven collega's; Afwisselende werkzaamheden, zowel buiten als binnen.

Interesse?

Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Adviesbureau E.C.O. Logisch B.V.
tel.


Functie:medewerker ecologie
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Adviesbureau E.C.O. Logisch via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Medewerker Ecologie Adviesbureau E.C.O. Logisch 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures