Vacature Medewerker Logistiek

Medewerker Logistiek in Leiderdorp

Alrijne Zorggroep

Medewerker Logistiek voor de Flexpool

 • Ziekenhuis
 • Leiderdorp, Leiden, Alphen aan den Rijn
 • MBO
 • 2 - 4
Medewerker Logistiek voor de Flexpool

Je hebt nog 13 dag(en) om te solliciteren

Wij zijn op zoek naar:

Medewerker Logistiek voor de Flexpool

Ben jij een student/scholier en wil jij relevante werkervaring opdoen bij een logistieke afdeling? En word jij enthousiast van het verzorgen van de interne en externe transporten binnen een ziekenhuis? Wacht dan niet langer en solliciteer voor deze functie waarbij je ervoor zorgt dat het zorgpersoneel maximale tijd kan besteden aan patiënten en zo de beste zorg kan bieden.

Wat zijn je belangrijkste taken ?

 • Je verzorgt het transport binnen en tussen de locaties aangaande: instrumentarium, medicatie, scopen, laboratoriummaterialen, goederen, post, vuil- en schoon linnen en afvalstromen;
 • Je vervoert patiënten tussen o.a. verpleeg- en onderzoeksafdelingen, het operatiekamercomplex en de poliklinieken;
 • Je scant en bevoorraadt de afdelingsmagazijnen op de verpleegafdelingen en de poliklinieken.

Wat bieden we jou?

Bij Alrijne zorgen we goed voor mensen; patiënt, bewoner en medewerker. Jouw toekomst staat bij ons centraal. Je mag rekenen op een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • Een salaris van maximaal € 2.429 (FWG 30) op fulltime basis;
 • Een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een vakantietoeslag van 8,33 % en een eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Een flexibele baan waarbij je de mogelijkheid krijgt relevante werkervaring op te doen tijdens bijvoorbeeld je studie;
 • Een speciale fiscale regeling om met veel voordeel producten aan te schaffen. Bijvoorbeeld een fiets, smartphone of cadeaubonnen voor Bol.com en Coolblue;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden . We hebben een uitgebreide, gunstige opleidingsregeling. Trainingen kun je volgen wanneer je maar wilt via GoodHabitz .

Als medewerker Logistiek voor de flexpool ben je onderdeel van een relatief klein team (46 collega's verspreid over meerdere locaties) waar collegialiteit en kwaliteit centraal staan. Je gaat werken op de afdeling Logistiek welke onderdeel is van het Servicecentrum Hoteldiensten. De afdeling verzorgt alle interne en externe transporten binnen en tussen de locaties. Ook is de afdeling verantwoordelijk voor het vervoeren van patiënten in het ziekenhuis en de bevoorrading van de afdelingen. Met deze dienstverlening wordt er gezorgd dat het zorgpersoneel maximale tijd kan besteden aan onze patiënten en zo de beste zorg kan bieden. De werkzaamheden worden tussen 06.30 uur en 18:00 uur uitgevoerd, opgesplitst in verschillende diensten van acht uur.

Wat breng je mee?

 • Je bent gemotiveerd en hebt interesse om bij een ondersteunende afdeling van een ziekenhuis te werken;
 • Je beschikt bij voorkeur over rijbewijs B;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent een echte teamplayer die graag servicegericht werkt;
 • Je bent beschikbaar op enkele dagen / dagdelen op maandag tot en met vrijdag tussen 06:30 en 18:00 en in de vakantieperioden. Werken in het weekend behoort tot de mogelijkheden.

Over Alrijne

Alrijne is een zorggroep die bestaat uit Alrijne Ziekenhuis (met locaties in Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn), verpleeghuis Leythenrode en verpleeghuis Oudshoorn. Bij Alrijne geloven we in oprechte aandacht. Oprechte aandacht voor alle patiënten en bewoners in onze ziekenhuizen en verpleeghuizen, zodat we elke dag betere zorg kunnen verlenen. En oprechte aandacht voor onze collega's, zodat we iedereen een gezonde, veilige en inspirerende werkomgeving kunnen bieden. Als één van de grootste werkgevers in onze regio is dat ons doel. Wij zorgen voor mensen die voor mensen zorgen.

Solliciteren?

Voorafgaand aan de indiensttreding vragen we je een VOG (=Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Wil jij als medewerker Logistiek voor de Flexpool bijdragen aan zorg met oprechte aandacht? We maken graag kennis met je. Stuur ons je cv met een persoonlijk bericht erbij. Het liefst vóór 4 juni 2024 .

Heb je in de tussentijd vragen over deze functie? Neem dan contact op met Oskar, , 1 e medewerker Logistiek: of .


Jouw werkgebied:

Organisatie ondersteunend

Wil je meer weten over de vacature/opleiding of wil je eerst kennismaken? Neem dan contact op met:Functie:logistiek medewerker
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2429 – 2429
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alrijne Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Medewerker Logistiek Alrijne Zorggroep 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures