Vacature Medewerkers

Medewerkers in Voorschoten

Wij zoeken medewerkers die snappen dat het hele leven telt .

 1. Flexpool Topaz Volledig Thuis

 • Dienstverband en locatie

  Flexwerken - 0-36 uur

  Wisselende diensten

 • Reageren tot en met

  01-06-2024

 • 2023.126

 • Contactpersoon

  Sylvia van Rijn

Wil jij het verschil maken voor onze thuiswonende cliënten? Kom dan de flexpool van het team van Topaz Volledig Thuis versterken!

Samen met het team van vaste collega's maak jij mogelijk dat de cliënten hun leven kunnen blijven leven zoals zij dat willen! Jij zorgt ervoor dat de thuiswonende cliënten zich zo prettig mogelijk voelen. De zorg en ondersteuning die jij biedt, stem je af op de wensen en behoeftes. Als het werk het toelaat, is er ook de tijd en ruimte om bijvoorbeeld met de cliënt een wandeling te maken of een spelletje te spelen.

Als nieuwe collega in de flexpool van Topaz Volledig Thuis heb jij jouw werktijden en werkrooster volledig in eigen hand! Je kunt jezelf inschrijven op diensten die vrijkomen i n de planning app SDB of wordt telefonisch benaderd door een van onze planners.

Wat breng je mee?

Jij hebt hart voor de zorg en wil écht iets betekenen voor een ander. Met jouw enthousiasme, warme uitstraling en positiviteit tover jij een lach op de gezichten van de cliënten. Jij kan goed zelfstandig werken, maar wil ook samen met het team verder bouwen. Uit jouw profiel blijkt dat jij:

 • Beschikt over een diploma helpende zorg en welzijn (niveau 2) of een diploma verzorgende C/IG (niveau 3);
 • Nog geen diploma hebt, maar minimaal in het tweede jaar van jouw zorgopleiding (verzorgende IG, hbo-verpleegkundige, mbo-verpleegkundige, geneeskunde) zit. Afhankelijk van stages en behaalde kwalificaties kijken wij in welke functie je kunt werken;
 • Flexibel bent om verschillende diensten te draaien.

Een baan die veel biedt

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals;

 • Een salaris, afhankelijk van de functie, tussen € 2.285,77 en €3.502,58 bruto per maand (FWG 25-35-40), op basis van 36 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met daarna mogelijk een verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een ruim aanbod aan opleidingen en de kans om door te groeien binnen Topaz;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits at Work;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners/cliënten. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling.

Waar ga je werken

Topaz Volledig Thuis is een "pakket op maat". Het biedt cliënten met een Volledig Pakket Thuis (VPT)-indicatie meer keuzevrijheid en bevordert het zo lang mogelijk zelfstandig wonen wat goed aansluit bij onze Topaz visie dat het heel leven telt. Hoe mooi is het wanneer dat zo lang mogelijk vanuit de eigen thuissituatie kan. Topaz Volledig Thuis biedt Volledig Pakket Thuis (VPT) in de regio Voorschoten, Leiden en Noordwijkerhout waar we mensen deze 24-uurs zorg thuis bieden.

De teams van Topaz Volledig Thuis bestaan uit verpleegkundige, (coördinerend) verzorgende IG, verzorgende C, helpende en gastvrouwen/gastheren. Jullie uitgangspunt is de cliënten de eigen regie te laten houden en zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. Jij maakt mogelijk dat de cliënten het leven kunnen leven zoals zij dat willen.

Dat laten we aan jou. Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden en overtuigd dat jij en Topaz bij elkaar passen? Maar ben je na het lezen van de vacature nieuwsgierig geworden en zit je nog met vragen of heb je twijfels om te solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd open om vragen te beantwoorden en nemen de twijfels graag bij je weg! ) vertelt je graag meer over Topaz Volledig Thuis. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je appen of bellen met onze Recruiter Sylvia van Rijn ).

Topaz.

Meelopen op de afdeling Met een toekomstige collega kun je ervaren hoe "het hele leven telt" bij Topaz en loop je een dagdeel met ons mee


Topaz: logo

Topaz

Functie:medewerker
Startdatum:21-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2285 – 3502
Uren per week:1 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Medewerkers Topaz 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures