Vacature Monteur Binnendienst

Monteur Binnendienst in Nieuw-Vennep

Kersten Hulpmiddelen

 1. Monteur binnendienst - Nieuw-Vennep

Monteur binnendienst - Nieuw- Vennep

Startdatum: Zo spoedig mogelijk
Locatie: Nieuw- Vennep
Uren: 38 uur per week (fulltime)

Monteur binnendienst - Nieuw Vennep

Deel dit verhaal:

Bij Kersten Hulpmiddelen draait het om mensen. We zijn continu in beweging en volop aan het groeien. In verband met verdere groei van de vestiging Nieuw Vennep zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de functie van monteur. De business unit WMO is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van persoonsgebonden hulpmiddelen die vanuit de gemeente verstrekt worden aan inwoners.

Wat ga je doen?

 • Als monteur in de werkplaats ben jij verantwoordelijk voor het samenstellen van diverse types hulpmiddelen welke op maat worden geassembleerd.
 • Je zorgt je ervoor dat de rolstoel conform de configuratie zoals deze is bepaald door de adviseur wordt samengesteld.
 • Je verricht reparaties en aanpassingen aan zowel mechanische als electrische hulpmiddelen zodat deze voldoet aan de behoeften van de eindgebruiker.
 • Omdat ieder hulpmiddel aangepast wordt op een specifieke cliënt heb je uitdagend werk waarbij geen hulpmiddel hetzelfde is.
 • Verder (de)monteer je met name complexere hulpmiddelen, hierbij gaat het zowel om mechanische als elektrische voorzieningen.
 • Ook repareer je onderdelen t.b.v. hulpmiddelen, zodat deze opnieuw ingezet kunnen worden, daarnaast zorg je voor een juiste administratie: dit doe je door gebruikte materialen en benodigde arbeidstijd volledig en correct digitaal te verwerken.

Jij past bij ons…

 • Als jij technisch onderlegd bent en graag sleutelt. (sleutel je in je vrije tijd aan brommers, motoren, auto's of scooters, ook dan maken we graag kennis!))
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke rol (bijvoorbeeld als monteur in een autogarage of als ervaren fietsmonteur)
 • Je bent een praktijkgerichte persoonlijkheid, werken volgens afgesproken kwaliteitsnormen en protocollen is voor jouw dan ook een vanzelfsprekendheid.
 • Je weet hoe je je werktijd efficiënt moet besteden waardoor je garant staat voor een hoge output.
 • Ook onder stressvolle omstandigheden houd jij het hoofd koel en blijft jouw wijze van werken gericht op het doel: het opleveren van optische en kwalitatief goede hulpmiddelen voor hulpbehoevenden.
 • Bij toerbeurt wordt er storingsdienst gedraaid, waarbij je naast gewerkte uren met een toeslag ook beschikbaarheidsvergoeding krijgt, én een halve dag bijzonder verlof zodat je na een week storingsdienst kunt genieten van een welverdiend lang weekend.

Wij zoeken een collega met een afgeronde MBO-3 opleiding op het gebied van techniek of vergelijkbaar werk- en denkniveau. Assemblage-ervaring heb je bij voorkeur opgedaan in een niet-seriematige productieomgeving, waarbij je zowel mechanische als electronische assemblage- en onderhoudswerkzaamheden hebt verricht.

Waar land je?

Je komt te werken in een team van ca 30 medewerkers. De sfeer is informeel en samen gaan we voor resultaat. Regelmatig organiseren we activiteiten buiten werk om (zoals een zomerbarbeque of een borrel).
Als platte en informele organisatie bieden we je daarnaast veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien hebben we een duidelijke ambitie: uitgroeien naar een partij met landelijke dekking. Dat biedt jou veel mogelijkheden.

Wat kan je van ons verwachten?
Het draait om mensen! We geven jou dan ook de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe we Kersten nog sterker in de markt kunnen zetten en bieden jou ruimte om te groeien en te ontwikkelen. Daarnaast kan je rekenen op:

 • Een salaris, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, van € 2.459 tot maximaal € 3.075,00 bruto per maand op basis van 38 uur per week.
 • Conform de CAO Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf ontvang je 24 vakantiedagen. Werk je 40 uur per week, dan ontvang je nog eens 13 ADV dagen. Werk je minder dan 40 uur dan is je ADV verrekend in je salaris.
 • Jouw gezondheid en inzetbaarheid vinden wij belangrijk, daarom hebben wij een uitgebreid duurzaam inzetbaarheidsbeleid met onder andere een jaarlijkse inzetbaarheidsbonus die je kunt besteden aan activiteiten die bijdragen aan jouw inzetbaarheid (denk bijvoorbeeld aan contributie van de voetbalclub). Verder dragen we bij aan je fitnessabonnement en is er een bijdrage in de aanschaf van een fiets wanneer je met de fiets naar je werk komt.
 • Ook op het gebied van kennisontwikkeling investeren we in jou: in overleg met jou kijken we graag hoe we deze ontwikkeling vorm geven. Dat kan door coaching, inzet van ons online leerportaal (met een breed scala aan e-learnings) of het volgen van een opleiding.
 • Als organisatie vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij. Dat doen we niet alleen door onze producten, maar ook door inclusief ondernemen.

Ga jij ervoor?

Dít is jouw kans om te komen werken bij een ambitieus en groeiend bedrijf en deel uit te maken van ons bevlogen team!
Wil jij graag werk waarbij je het verschil kan maken? Dan maken wij graag kennis met je.
Interesse? Stuur dan direct je korte motivatie en CV naar .
Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met op .Functie:monteur binnendienst
Startdatum:24-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3075 – 3075
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kersten Hulpmiddelenspecialist via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Monteur Binnendienst Kersten Hulpmiddelenspecialist 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures