Vacature Online Marketing Stagiair

Online Marketing Stagiair in Noordwijk Zh

Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €75

Klantbeoordeling 4,7/5

30 dagen bedenktijd

Bespaar op energie

Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden

Gratis verzending vanaf €75

Klantbeoordeling 4,7/5

30 dagen bedenktijd

Online Marketing Stage

 • Fulltime
 • 300 - 350
 • Noordwijk

Jouw rol

HomeWizard is hét bedrijf dat huishoudens inzicht geeft in hun stroom-, water- en gasverbruik. Met onze handige wifimeters kunnen klanten live monitoren hoeveel stroom ze opwekken, hoeveel ze terugleveren, de hoeveelheid gas die ze bijvoorbeeld tijdens een douchebeurt verbruiken en meer. Ons doel is om mensen bewuster te maken van hun verbruik en te helpen om zoveel mogelijk te besparen, zowel in energieverbruik als met de bijbehorende kosten.

Als online marketing stagiair ben je onderdeel van de marketingafdeling. Samen met het marketingteam en collega's van andere afdelingen laat jij mensen kennis maken met HomeWizard. In een klein team lopen je taken enorm uiteen. Ben je op maandag bezig met content, is dat dinsdag met influencers, duik je woensdag in Excel, donderdag in Sketch of maak je ads op in Canva, en op vrijdag richt je de website in voor een nieuw te betreden land.

Wat kun je zoal bij ons doen

 • Meewerken als een volwaardig collega.
 • Helpen met het veroveren van Europa. We zijn momenteel druk bezig met de expansie naar verschillende landen in Europa en dat gaat net even anders dan bij andere bedrijven.
 • Een kijkje in de keuken van verschillende marketingfacetten (denk aan content, SEO, performance marketing, socials, copywriting, expansie naar andere landen, etc).
 • Bijdragen aan het verder ontwikkelen van nieuwe en lopende (online)marketingprojecten en -campagnes.
 • Je eigen project(en) opzetten en uitrollen.

Dit verwachten wij van jou

 • Je volgt momenteel een relevante mbo- of hbo-opleiding op het gebied van marketing, communicatie, commerciële economie of een vergelijkbare studie.
 • Je vindt marketing leuk en wil graag ervaring opdoen binnen het vakgebied.
 • Je bent proactief, leergierig en bent niet bang om initiatief te tonen.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van alles hierboven? Solliciteer dan snel op deze vacature, dan maken we binnenkort kennis om te kijken of er een match is. Stuur je cv met een korte introductie op naar .

Maurice - Marketing

"Ik ga lekker op de informele en korte lijnen bij HomeWizard. Afwisseling in werkzaamheden is voor mij belangrijk en dat komt goed hier. We hebben ambitieuze plannen om Europa te veroveren en kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken. Met onze innovatieve producten dragen we ons steentje bij aan een duurzamere samenleving.

"

Eveline - Content

"Werken bij HomeWizard is een goede stap voor mij geweest. Ik kan mijn ei volledig kwijt en krijg veel energie van alle projecten. Bovendien heb ik ook nog eens leuke collega's. We laten elkaar in onze waarde en werken samen aan een wereld waarin we bewuster met onze energie omgaan. Beter wordt het niet!

"

Dit krijg je

Krijg je er energie van om huishoudens slimmer met hun energieverbruik om te laten gaan en tegelijkertijd geld te besparen? En wil jij ons helpen om andere landen in Europa te veroveren? Word dan onze online marketing stagiair!

Met uiteenlopende taken en veel vrijheid kun je mooie projecten neerzetten en leren van de rest van het team. Je krijgt de kans om jezelf te laten zien en je te ontplooien. Jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd. Samen met ons maak je impact op de energiebesparing van huishoudens in Nederland en de rest van Europa. Je kunt ook rekenen op:

 • -Veel kennisdeling
 • -Dagelijks heerlijke lunch
 • -Eén dag per week een extra luxe lunch
 • -Leuke uitjes met het team

Ben je enthousiast geworden na het lezen van alles hierboven? Solliciteer dan snel op deze vacature, dan maken we binnenkort kennis om te kijken of er een match is. Stuur je cv met een korte introductie op naar .

Het sollicitatieproces

Solliciteer

Spreekt de vacature je aan? Stuur een berichtje naar met een korte toelichting waarom juist die job je zo leuk lijkt.

Koffie, thee of fris

De rol spreekt jou aan en jouw cv spreekt ons aan? Dan nodigen we je uit voor een gesprek. We vinden de match belangrijker dan skills dus het kan zijn dat je meerdere collega's ontmoet of wordt uitgenodigd om mee te lunchen.

Starten

Is er een match? Dan ontvang je van ons een voorstel. Nadat we het eens geworden zijn over de voorwaarden ontvang je het contract voor een handtekening en dan kun je beginnen!

Stroke 4

Over HomeWizard

HomeWizard is het bedrijf dat huishoudens inzicht geeft in hun stroom-, water- en gasverbruik. Met onze handige wifi meters kunnen gebruikers hun energieverbruik en de teruglevering van zonnepanelen monitoren. Wij willen mensen bewust maken van hun energieverbruik en helpen daarop te besparen. Dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor de wereld. We zijn innovatief en bouwen samen aan een wereld waarin we bewuster met onze energie omgaan.

Jouw energie voor een duurzame toekomst

noun-mission-6775486

Onze missie

Om mensen te motiveren bewust om te gaan met energie en zo geld te besparen. Inzicht geven om aanpassingen te doen in en rondom hun woning om uiteindelijk betaalbaar en fossielvrij wonen mogelijk te maken.

Group 5

Onze visie

Mensen helpen hun CO2-afdruk te verlagen en bij te dragen aan het tegengaan van opwarming van de aarde.

Onze cultuur

Innovatie, persoonlijke groei, duurzaamheid en het naar je zin hebben zijn de kernwaarden bij HomeWizard.

Met de HomeWizard Energy apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden.Functie:stagiair online marketing
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Homewizard via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures voorhout
 2. Online Marketing Stagiair Homewizard 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures