Vacature Organisator

Organisator in Leiden

Vestiging Dordrecht

Kerkeplaat 9, 3313 LC Dordrecht

Vestiging Vlissingen

Monacoweg 2, 4455 SZ Nieuwdorp

Vestiging Rotterdam

Galileistraat 36, 3029AM Rotterdam

vestiging Leiden

Binnenkort

Evenementen Beveiliging


U heeft binnen 1 werkdag een reactie.

Calamiteitenlijn

Buiten kantoortijden 24/7:

Evenementenbeveiliging die uw evenement tot een succes maakt

Bij PF Security begrijpen we als geen ander dat het beheren van grote menigten bij evenementen een cruciale taak is. Of het nu gaat om een theatervoorstelling, een concert, een dansfeest, een congres of een sportwedstrijd, als organisator draagt u een enorme verantwoordelijkheid. U streeft ernaar om uw bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen, en daarbij speelt beveiliging een sleutelrol. Onze ervaren beveiligingsteams bij PF Security zijn bedreven in het beveiligen van evenementen, zowel binnen als buiten, van elke omvang en aard. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van een solide beveiligingsaanpak.

Evenementenbeveiliging voor een zorgeloos evenement

Wij begrijpen dat grote bezoekersstromen, situaties met alcohol- en drugsgebruik, onverwachte incidenten, opstootjes, plotselinge weersveranderingen en medische noodgevallen stuk voor stuk ongewenste situaties zijn waar u, als organisator, en uw gasten liever geen hinder van ondervinden. Daarnaast is de dreiging van terroristische aanslagen in de hedendaagse tijd aanzienlijk, vooral op locaties met grote mensenmassa's. Evenementenbeveiliging is niet alleen een noodzaak, maar vaak ook een verplichting.

Dankzij PF Security kunnen u, uw gasten en uw personeel zich volledig concentreren op het evenement, zonder zich zorgen te hoeven maken over hun veiligheid. Onze beveiligers hanteren bewezen methoden om ervoor te zorgen dat uw gasten in alle rust kunnen genieten van een prachtig georganiseerd evenement.

Koffie staat klaar!

Kerkeplaat 9, 3313LC Dordrecht

Nog vragen

Bel Ons / App OnsFunctie:organisator
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PF Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures voorhout
  2. Organisator PF Group 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures