Vacature Orthopedagoog B

Orthopedagoog B in Oegstgeest

Waar ben je naar op zoek?

  • Orthopedagoog B (0,8 fte)

ESB LUMC Curium zoekt een orthopedagoog met hart voor de leerlingen, oog voor 'nu' en zicht op 'later'. Je kunt snel schakelen en houdt het hoofd koel tijdens de waan van de (school)dag . Je zet processen in gang en houdt ze op koers. Je durft beslissingen te nemen en de verantwoordelijkheid hiervoor te dragen. Je beschikt over een uitgebreid en verfrissend repertoire aan handelingsadviezen, maar bekijkt vooral samen met leerkrachten naar een passende aanpak.

ESB LUMC Curium

Lesplaats | Oegstgeest

Jouw nieuwe werkplek

Leo Kanner ESB LUMC Curium is een lesplaats voor leerlingen die in klinische behandeling zijn (opname), dagbehandeling of deeltijdbehandeling bij Curium-LUMC. ESB is een tijdelijke onderwijsvoorziening voor de leerlingen. Als je vol enthousiasme aan de slag wilt met héle leuke, kwetsbare kinderen, dan pas je in ons collegiale team.

ESB in Oegstgeest heeft ongeveer 65 lesplaatsen, voor leerlingen van vijf tot negentien jaar. De leerlingen hebben allemaal te maken met kinderpsychiatrische problematiek, zoals bijvoorbeeld ASS, ADHD, hechtingsproblematiek, angststoornissen of anorexia.

Wat ga je doen?

Je bent (mede)verantwoordelijk voor leerlingenzorg, aanmelding, beleidsontwikkeling en uitstroom. Je stimuleert en monitort - samen met de leerkracht - de ontwikkeling van leerlingen, in afstemming met andere samenwerkingspartners. Een belangrijk onderdeel van het werk is het regelmatig afstemmen met alle betrokkenen (zowel intern als extern). Dit doe je door middel van observaties en leerlingbesprekingen. Je adviseert en begeleidt leerkrachten en het team op orthopedagogisch gebied. Je hebt een actieve rol binnen de Commissie voor de Begeleiding (CvdB). Je draagt bij aan het ontwikkelen van beleid op het gebied van zorg in de klas en op school.
Je bent (mede)verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de aanmeldprocedure en uitstroom. Je analyseert dossiers, voert gesprekken en stelt ontwikkelingsperspectieven (OPP) op voor nieuwe leerlingen. Je organiseert zorgoverleggen en zit deze voor. Hierin toon je flexibiliteit en doorzettingsvermogen. Je hebt nauw contact met externe partijen zoals ouders, hulpverleningsorganisaties, leerplicht, gemeentes en samenwerkingsverbanden.

Hier zijn we trots op

- Afstemming onderwijs op leerbehoeftes van de leerling
- Gespecialiseerd personeel dat getraind is in psychiatrische aandoeningen en gedragsproblematiek
- Vergroten zelfvertrouwen van de kinderen
- Kleine, gestructureerde, prikkelarme klassen

Bij onze lesplaats mag je gewoon kind zijn, waar je leert gebruik te maken van je unieke talenten. Wij helpen kinderen voor wie leren niet vanzelfsprekend is. We hebben aandacht voor iedere leerling en iedere leerling mag zichzelf zijn.

,

Wat bieden wij?

Een team van collega's die je steunen

Ons team, met een warme betrokken professionals, helpt elke leerling op weg naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Samenwerken en voor elkaar klaarstaan is voor ons vanzelfsprekend. Je kunt je ervaringen en vragen delen met collega's.

Ontwikkeling wordt gestimuleerd

We faciliteren in opleidingen en cursussen. We luisteren graag naar wat jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen en moedigen je aan om je kennis te delen met collega's.

Veel zelfstandigheid en afwisselend werk

Geen dag is hetzelfde. Er is veel ruimte voor autonomie. Je kunt al je creativiteit gebruiken om leerlingen te begeleiden met een lesprogramma op maat.

Arbeidsvoorwaarden


  • Je ontvangt een jaarcontract op basis van vervanging.
  • Je ontvangt salaris in schaal OOP 11 volgens CAO Primair Onderwijs.
  • We werken aan een vitaliteit en gezondheidsbeleid met onder andere een fietsregeling, korting op een sportschool abonnement en er zijn interessante kortingen op diverse zorgverzekeringen.

Wat breng je mee?

  • Academisch werk- en denkniveau met een academische opleiding zoals orthopedagogiek of onderwijs- of ontwikkelingspsychologie.
  • Professional met hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben.
  • Goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden.

Word jij enthousiast van deze vacature?

Neem voor meer informatie contact op met , locatie: , of bel naar .


Dat kan via onderstaand sollicitatieformulier of door een mail met CV en motivatie uiterlijk voor 4 december te sturen naar . Je ontvangt snel een reactie.

Solliciteer voor Orthopedagoog B (0,8 fte)

ESB LUMC Curium | Lesplaats | OegstgeestFunctie:orthopedagoog b
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leo Kanner Onderwijsgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. Orthopedagoog B Leo Kanner Onderwijsgroep 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures