Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Warmond

Pedagogisch Medewerker | KDV Ooievaarsnest

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien. Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang. Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij sta jij als medewerker centraal

18-24 uur

Herenweg 80, Warmond

Pedagogisch Medewerker | KDV Ooievaarsnest

clock

18-24 uur

Over de locatie

Ons kinderdagverblijf Ooievaarsnest ligt aan de Herenweg in Warmond. We hebben gezellige binnen- en buitenruimtes om eindeloos te ontdekken en te spelen en de sfeer in onze 2 groepen is helemaal top! Ons kinderdagverblijf is een plek waar de kinderen druk zijn met knutselen, beslag kneden, zingen en dansen. De deuren staan vaak open: peuters kiezen dan zelf waar ze spelen. En wist je al dat onze voorleesoma de beste voorlezer ter wereld is! Natuurlijk gaan we elke dag naar buiten. Ons buitenterrein is veilig én uitdagend. Zandtaartjes bakken? Kom maar op! Of verstoppertje in het junglebos. Verder wandelen we graag naar de kinderboerderij en de eendjes, dolle pret als we deze vrolijke kwakende beestjes mogen voeren! We zorgen voor een dag vol gezelligheid en activiteit, de uren vliegen voorbij en de glunderende gezichtjes van onze kinderen verraden het plezier dat ze vinden bij ons!

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Onze arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou wanneer je bij aan de slag gaat

Een salaris passend bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang).

Een collectieve zorgverzekering.

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij ? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:18 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Voorhoutkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de voorhoutkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Voorhout
  2. Pedagogisch Medewerker Partou 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures